icon

Ako dlho podávať synovi sirup Imunoglukán?

evinkal
4. jan 2011

Milé maminky,mám dosť chorľavého 6 ročného chlapca a na podporu imunity mu dávam Imuno Glukan sirup.Ako dlho mu ho môžem podávať?Dávam mu 1 krát denne-večer po 4ml.Máte nejakú skúsenosť,prípadne viete poradiť niečo iné?

Strana
z2
anasstazia
26. nov 2013

Ahojte maminky. Ja som tento imunoglukan podávala 3 mesiace (kúpila som si veľké balenie) a ešte mi stále zostalo. Kuknem na krabičku, že sa môže podávať iba 2 mesiace po otvorení. Je pravda, že už bol tmavej farby a skladovala som ho na poličke v kuchyni, pretože lekárnička mi povedala, že v chladničke (aj keď to je v letáku napísané) sa skladovať nemá a že ona sama ho nemá v chladničke. Podáva ho svojim deťom od dvoch rokov. Chcem sa opýtať, či sa mohlo niečo malému stať, že som prešvihla mesiac a bol v poličke, ak viete milé maminky. Včera som kúpila nové malé balenie a už som ho šupla do chladničky. Počas užívania malý skutočne nebol chorý, žiadne sirupy od kašľa, len soplíky, ktoré odsávam, keďže chodíme do jasličiek.Ďakujem za odpoveď.

tinapj
17. máj 2019

@mravenecek40 prosim vas a ked ste ho podavali vecer predpokladam, ze nie nalacno alebo sa mylim,?Neviem,ci robim dobre,ked ho davam.detom.po vypiti mlieka...

Strana
z2