icon

Ako dlho trvá liečba hnisavej angíny u 2-ročného dieťaťa?

veronika356_
28. jan 2025

Ženy pomoc už som zúfalá... Syn mal vysokú horúčku až 39 hovorim si reku asi očný zub ako inak.. Ráno sme išli k doktorke ta hneď pozrela hrdlo a ma hnisavu angínu :( nechce riadne pit ani jest len place :( nikdy sme to nemali, prosím vas tie ktoré máte skúsenosti aký to má priebeh kedy sa to vie zlepsit? Dostal antb klacid
Behom dna ma väčšinu teplotu od 38 do 39° :( je normálne ze začína kašľať? :( suchý dráždivý bolestivý kašeľ
Koľko to môže trvať :'(...

aaadkaaa
28. jan 2025

Pred Vianocami to mala moja, tyzden horucky, z toho 5 dni 40....drzim palce,nech sa da dokopy skor

euka210
28. jan 2025

2-3dni kym zaberu Atb, dovtedy hlavne tekutiny a kasovite jedlo. Teplota je ok, moj mal pri hnisavej 2 dni 40C, ani lieky nezabrali na 4h, takze ochladzovanie sprchou. Po nom to chytili mensi, ale mali lepie, teploty do 39,5C.

katie253
29. jan 2025

Tiež mal syn pred Vianocami. Skončili sme v nemocnici na infuziach, tiež mal 39 horúčky, že mu nevedeli zraziť. Najprv mysleli, ze je to zapal obličiek, mal zlý moč, ale opakované odbery boli negatívne a nakoniec to bola hnisavá angína.

katie253
29. jan 2025

Doma mal 4 dni horúčky, V nemocnici sme boli 4 dni, tiez s horúčkou 3 dni, domov nas pustili bez teploty a druhý deň doma zas horúčka. Ale iba jeden deň a bolo dobre. Ale týždeň sa vytrapil. Obvodný povedal, ze doma by sme to nezvládli, ze bol veľmi dehydrovaný a pritom mi pil dosť. Proste musel ísť na infúzie

monika251999
9. jún 2025

Dobrý deň viete mi povedať kedy púšťajú domov z nemocnice z hnysavou angínou má 14 mesačného syna a je tu strašne nepokojný