Ako dlho trvá odstránenie kurieho oka?
Ahojte 🙂 mame taky nepríjemný problém s odstránením kurieho oka. Syn ma na päte asi tri kurie oka, celkom pekne zišlo(alebo vypalilo sa) keď sme na pätu priložili na tri dni citrón namočený v octe, len sa mi zdá, že hneď vedľa sa mu vytvara ďalšie a najväčší problém je , že ho to dosť boli a nedostupuje na pätu (dookolo to ma take dvrdé) a ja sa bojím, že (má 12 rokov) si tak zvykne chodiť a predsa sa vyvíja a aj kosti, no proste či mu to nedostupovanie na pätu nemôže nejako uškodiť.
Myslíte, že mu mám dať ešte ten citrón? Ževraj to vypaľovanie nie je take sto percentné a trvá to aj pol roka a to behanie k lekárovi....?
Tak manzel mal ten istý problém chodil na vypaľovanie fakt asi 3mesiace zakaždým platil 2e a nepomohlo nič až my jeden známy poradil nech ide na jednodňovu chirurgiu a bude mať pokoj a šiel a ver že ti to odporúčam mal hneď pokoj trvali to asi 15 min.lekar vyrezal a o 3 dní manžel už dostupoval a šiel do práce ....To vypaľovanie mu lekár povedal že je len povrchove a korienok ostane a skôr či neskôr zase sa to obnoví.manzel to mal už veľké ako 2centovka ....Už urob ako uznas za vhodné ale ak by sme mali opäť dúfam že nie tak určite už neriešime vypalovanim ani citrónom či octom nie....Treba ten korienok dať preč lebo narobí viac škody ako osohu....🙂
@erikadn tiez som si myslela, ze syn ma kurie oko na chodidle, mocila som to, odstrihla a vytvorilo sa znova... Ak to ma v strede cierne bodky, je to virus. Nam pomohol Duofilm, po par dnoch to odpadlo a kradne sa to zahojilo. Pozri si tu diskusie, ako tu maminy chodili na vypalovanie a pod a nepomohlo.
Ja som tiez chodila na vypalovanie ale lekar mi povedal ze kurie oko je dost velke a neoplati sa vypalovat.Takze som isla na chirurgicky zakrok,nic to nieje a po 10 dnoch vitiahli stychy ☺nohu mam v pohode☺
Ahojte.mala ma kurie oko na na päte a nechce si to dať sodíkom .neviem čo mám robiť skúšala som aj naplaste a nič nepomohlo.mám isť ku chirurgovi či co mám robiť.dakujem
Dobry deň,ak nieje velke tak pomôže dusik ale ak su korene velke tak nepomôže.Mam 51 rokov tiež som chodila na dusik ale nepomahalo ozaj zabudla som tiež som ho mala na nohe,lekar mi napisal papier na chcirurgiu a mam ho už 2 mesiace preč a je to v poriadku.Neviem kolko ma vaša dcera rokov trošku to umrtvenie pred zakrokom boli ale da sa to vydržat.Držím palce ak bude možne dajte vediet ako ste sa rozhodli pozdravom Maria
Ahojtr kocky kde treba ist na vyrezanie kurieho oka dakujem

@biabiu7 ja som to vcera odstrihla to biele a pod tym nebolo nic, tak uz to nechavam nech sa mi to pohoji