icon

Poraďte účinné spôsoby na odstránenie kurieho oka

Dnes o 18:39

Dobrý večer, viete poradiť niečo účinné na kurie oká? Skúšali sme náplaste a oká zmizli no úplne nie. Náplaste nemá dostačujúci čas, vždy sa mu zosuchnu. Robí sa to len na jednej nohe, topánky má kvalitné. Práve pozerám to pero Duofilm na kurie oká,akú máte skúsenosť? .tie kurie má už štyri foto dávam . Ďakujem rady si cením

autor
Dnes o 18:39
anonym_56e33d
Dnes o 18:47

Ja som mala kurie oká síce ale zospodu na nohe nie na prstoch ale pomohla mi len pedikerka ktorá mi to poriadne hĺbkovo ošetrila žiadne prípravky z lekárne mi nepomohli stále sa mi vracali

viestta
Dnes o 18:59

toto nie su kurie oka, toto su bradavice

zuzanaete
Dnes o 19:07

Toto su bradavice, ktore s topankami nic nemaju.

anonym_ec5778
Dnes o 19:10

@anonym_autor tak toto je už skôr na kožné. Zbytočne ho budeš trápiť, nech mu odstránia laserom.

madla60
Dnes o 19:18

nám pomohlo, ráno si nakrájaj cesnak - na maličké kúsky a zalej octom. Nechaj do večera, večer prilož cesnak LEN na bradavicu-otlak, zalep, ráno odlepíš, bud to odpadne hneď alebo pokračuj v prikladaní ďalšie dni.

autor
Dnes o 19:29
@zuzanaete

Toto su bradavice, ktore s topankami nic nemaju.

@viestta
@zuzanaete fakt? 🤭 Má to tvrdé a v strede čiernu bodku.ja že k oko. Tak kúpim prípravok na bradavice kolodium Forte?

viestta
Dnes o 19:33
@anonym_autor

@viestta
@zuzanaete fakt? 🤭 Má to tvrdé a v strede čiernu bodku.ja že k oko. Tak kúpim prípravok na bradavice kolodium Forte?

@anonym_autor chod s tym na kozne, to nie je jedna, ma ich vela, treba riesit aj imunitu. Vsak ho to aj boliet musi pri kazdom kroku

autor
Dnes o 20:00
@viestta

@anonym_autor chod s tym na kozne, to nie je jedna, ma ich vela, treba riesit aj imunitu. Vsak ho to aj boliet musi pri kazdom kroku

@viestta imunitu má super, chorý nebol 3 roky nemá vymeskane hodiny v škole. Nebýva chorý

viestta
Dnes o 20:04
@anonym_autor

@viestta imunitu má super, chorý nebol 3 roky nemá vymeskane hodiny v škole. Nebýva chorý

@anonym_autor v kazdom pripade bradavice su virusoveho povodu, treba ich riesit komplexne

autor
Dnes o 20:15
@viestta

@anonym_autor v kazdom pripade bradavice su virusoveho povodu, treba ich riesit komplexne

@viestta a podľa čoho sudis že bradavice? Celá rodina sa zhoduje na kurie oko

maryetta
Dnes o 20:17

Bradvice. To cierne v strede je koren.
Mne najlepsie pomohol ocot. Na tampon. Prilozit. Obviazat. Ak treba opakovat. Neublizi.

andreakg
Dnes o 20:18
@anonym_autor

@anonym_autor to sú bradavice, najlepšie je ísť vypáliť na kožné

anonym_332665
Dnes o 20:19
@anonym_autor

@anonym_autor 100%bradavice,som pedikerka,viem to rozoznať

viestta
Dnes o 20:23
@anonym_autor

@anonym_autor kurie oko je otlak, zrohovatela koza, ktora vznika pre dlhodobom posobeni tlaku na jedno miesto. XY ludi si myli bradavicu s kurim okom. Bradavica je vyvolana virusom a vznika kdekolvek.
https://www.vasalekaren.sk/kurie-oko-ako-vznika...

anonym_6c25b3
Dnes o 20:30

Ja mam odskusany a aj funguje urgo warts cryotherapy treatment. Je to take pero, ale musi sa to dobre urobit a , chvilku to boli, ale fakt to fungije, zmrazi, po par dnoch vypadne cele aj s korenom a nasledne pekne narastie nova koza. Nezostala ani jazvicka.

autor
Dnes o 20:40
@viestta

@anonym_autor kurie oko je otlak, zrohovatela koza, ktora vznika pre dlhodobom posobeni tlaku na jedno miesto. XY ludi si myli bradavicu s kurim okom. Bradavica je vyvolana virusom a vznika kdekolvek.
https://www.vasalekaren.sk/kurie-oko-ako-vznika...

@viestta ďakujem budem to urýchlene riešiť 😊