icon

Ako dlho trvá uvoľnenie plynov po zavedení rektálnej rúrky?

24. sep 2024

Ahojte, malej som zaviedla do konecniku rektalnu rurky, podla navodu mam cakat kym sa plyn cez trubicku dostane von. Len neviem kolko to moze trvat.

Ma ju hlboko cca 3cm a ma ju zavedenu 10min a zatial som nepocula ze plyn vysiel.

Postupovala som presne podla navodu.

Ako dlho trvá uvoľnenie plynov po zavedení rektálnej rúrky?
Strana
z2
anjelicek26
25. sep 2024

No ved keď to nejde rurkou, tak sú plyny a stolica ešte vyššie v brusku - tak espumisan teple obklady a bruško cvičiť masaze.. . Toto je skutočne silno na hranici s ublíženim na zdravi a je jedno, že je rurka mäkka🫣Ty by si si tam vrazila 40cm rurku? Lebo v pomere je to presne to iste. Normalne mi to zdvihlo tlak. Prosím toto už nikdy nerob.

autor
25. sep 2024

@anjelicek26 ale ved sa malej ulavilo, ta sa ukludnilo... nemala som sancu jej ublizit.. a keby mi to ma pomoct tak ano vrazila...

domka222
25. sep 2024

@anjelicek26 nechaj tak,ona si aj tak stále ide svoje. Len načo potom pýta radu,keď robí také hlúposti na svojom dieťati. Nie zo srandy tam predsa píšu ako hlboko sa má zavádzať.

ina2405
25. sep 2024

Ale mala si šancu ublížiť. Nebojíš sa perforácie?

domka222
25. sep 2024

@ina2405 inak tiež som chcela napísať, že keby prišlo k perforácii, tak by sa rýchlo dosmiala na mäkkej rúrke zavedenej hlboko. Ale hlavne,že by uľavilo dieťaťu

miniminka
25. sep 2024

Ahoj, ja sa nejdem navážať do teba, keď bola dcéra malinká ruka bola na dennom poriadku, nadávala som síce 6cm hlboká ale 3 CM určite. Čo sa týka toho času, tak len poznamenam aby si teraz nechytila depku z ostatných zien, že keď sa ortutovymi teplomer mi merala teplota v konečníku tak tiež bol zavedený 7 minút. Takže hlavu hore, nabudúce budeš múdrejšia, predsa len prvýkrát si to aplikovala.

autor
25. sep 2024

@miniminka dakujem krasne za podporu. Uz viem ako na to 🙂 ved som si to vyskusala aj sama na sebe 😆😆😆

Strana
z2