Ako dlho trvá zahlienenie u detí?
Ahojte.
Dcérka priniesla nejakú "šmakocinku" zo škôlky pred 3 týždňami. Po týždni som to od nej chytila aj ja. Problém je, že aj po tých 3 týždňoch nám zostal obidvom sopeľ, aj pokašlievanie. Mne do toho ešte píska v jednom uchu.. Celkovo sme obidve akoby zahlienené. Inhalujeme, difuzujeme, dopĺňame všetky vitamíny, bola aj na ster, dýchanie čisté. Sinupret, solmucol, domáce recepty vyskúšané. Doma máme režim pre alergikov, čističku nonstop zapnutú.. ja už neviem. Manžela bolelo pár dní hrdlo, tiež je zahlienený. Každé ráno tu všetci fúkame ako o život. :D Myslíte, že ju už môžem dať do škôlky? Jej je doma smutno, ja mám pocit, že ju zbytočne držím doma, keď len prídem s ňou do šatne a každé druhé dieťa sopeľ, kašeľ. Už som na nervy. Ďakujem.
výtery odporúčam dať urobiť.. mne pomáha na zahlienenie ACC long také tablety do vody... to ráno vypijem pár dní a odhliení ma to .... dcérka v noci nechrápe náhodou?
@mimaapeto nie, nechrápe. Vytery sú negatívne 🥲
@nikolka232 daj do škôlky a nasad imunoglukan. Tu vyššiu dávku.
@mimaapeto nie, nechrápe. Vytery sú negatívne 🥲
@nikolka232 tak pokiaľ sú negativne môže do kolektívu... a ak by začala chrápať smer ORL...
Neporadim,ale my mame u cerstveho skolkara to iste, 3tyzdne bol doma a “nic” mu nebolo, len hlieny (ani vykaslat, ani vyfukat ci odsat), ktore mu zatekali do hrdla a z toho raz za par dni grcal. 3 tyzdne viˇkuse dokola toto. Psychiatria. Mna to uz konecne po 4.tyzdni prechadza a ja teda vykasliavam neskutocne masy hlienu😳

výtery odporúčam dať urobiť.. mne pomáha na zahlienenie ACC long také tablety do vody... to ráno vypijem pár dní a odhliení ma to .... dcérka v noci nechrápe náhodou?