icon

Ako dostať do dieťaťa Zinnat?

vierca01
31. máj 2016

Maminy nemáte nejaký grif ako dostať do 10-mesačného dieťaťa nechutný sirup Zinnat, ktorý preraža chuť všetkého. Zistil ho aj v mlieku, až ho z neho napína 😢

natally999
31. máj 2016

Ahoj...praveze najhoršie je keď to niekam primiesas...v mlieku by to musel piť dlho...ja všetky lieky dávam to striekacky z Nurofenu a rýchlo supnem do pusinky...rychlo mi to syn zhltol a rýchlo zapit cajik 😊

zabina27
31. máj 2016

striekackou, 10mesacne sa este da zvladnut. nasmu sme museli davat atb (ale ine) teraz, ked mal necele 2 roky a to uz bol boj, par dni sa dal uplatit cokoladkou, ale potom uz ani tu radsej nechcel, ked videl najskor striekacku 😀 ak ho aj tak po uziti napne a vyvracia, opytat sa dr na zmenu liekov, nema vyznam, ak by ich stale vyvracal
ja neviem, ako chuti zinnat, ale mozno by som do tej striekacky dala aj trochu ovocneho sirupu, je sice este malicke, ale par dni sa nic nestane, ak by to trochu pomohlo (a ak sa moze kombinovat)

katrinka8
31. máj 2016

My sme dávali striekačkou, ale treba to dávať do líca, reflex donúti dieťa prehĺtať (nestihne vypľuť, lebo musí prehltnúť). Inak, mlieko znižuje účinok ATB, nemali by sa zapíjať mliekom, cca polhodinový odstup by mal byť (pokiaľ sa teda nejedná o MM) - pre istotu pozri príbalový leták 😉

tanina724
1. jún 2016

Ja som to dávala do striekačky a po trochách dávala do pusy. A zakaždým som jej dala cumlík. Väčšinou to prehltla všetko.

tiguin
1. jún 2016

ja som ho davala do jahodoveho dzemu, zmiesala som dzem a zinnat a po lyzicke/max 3/ som do malej dostala, ak som ho davala samotny, hned mi to vyvratila

13091991
1. jún 2016

Zinnat je to najhorise atb ake som zazila...my sme mali rovnaky problem vsetko hned mala vyvratila..tak sme to museli davat nie na najedeny ale na prazdny zaludok a tak isto do striekacky od nurofenu co je napriklad a po trochach davat...sice aj to musela predychavat ale aspon to v nej zostalo..a este som ho miesala s troskou vody lebo to je tak neskutocne huste ze inak by to neslo...