Ako liečiť dlhotrvajúci kašeľ u detí?
Ahojte syn má skoro 3r a už 1,5 mes kašeľ..máte skúsenosti s tým že vaše deti mali dlho kašeľ ?
Co to bolo..ja chodím s ním k dr a ešte stále mu nič nezabralo..
alergia
@anonym_autor u nas tiez mykoplazmy. Ale to bolo tak, že nie v kuse ale kaslal..na par dni bolo dobre a potom akoby odznova
Ked sa to tahalo dlhsie a nemal vlastne ine tazkosti (ako bolest hrdla, teploty a sople) tak doktorka spravila testy a vysli mu tieto svine svinske. Dostal atb a po vybrati bol klud. Ale trebalo ich brat dlhsie, mal summamed a to sa berie tak ze na dve fazy. A ten kasel ustupil asi po tyzdni. To ma aj dr upozornila ze az sa nezlaknem ked neuvidim ucinok po par dnoch (ako to byva pri inych atb)
Kym mu na to prisli sme kaslali doma vsetci na etapy. Lebo kym pridu vysledky, to aj dva tyzdne prejdu. Ja som kaslala po nom,bola u obvodnej a ked som povedala ze synovi vysli,tak mi hned robila testy a aj mne sa potvrdili... Tak som tiez mala atb, po mne manzel a aj mladsia, lebo ten kasel uz sme poznali... A ako sme vsetci vybrali atb, bolo po kasli. Minule leto sa to s nami tahalo od juna do polky augusta, kym sme dobrali poslednu tabletku 😁
@anonym_autor okrem spomenutých aj tichý reflux môže dráždiť hrdlo.
@katkazatka aký kašeľ je pri refluxe
@anonym_autor je to také zaodrhanie. Hlavne v dooobednejších hodinách, je to málo produktívny kasel. Odsleduj si v ktorých časoch najviac kašle, potom urobiť režimové opatrenia- ľahká strava, menšie porcie, málo cukru a nevhodných potravín. 3 hodiny pred spánkom nejesť a počas spania vyvýšená poloha hlavy.

@anonym_autor mykoplazmy