icon

Ako liečiť neočkované štvormesačné bábo, ked je nachladnuté?

saxy1616
29. nov 2013

Skratka ma plny nostek a trosku mu s toho chripi.
Inak doteraz nebral absolutne nic ani vigantol mu nedavam ale nakolko je zima a malo slnka asi by bolo dobre zaobstarat nejaky vitamin nie?co vy nato?

Strana
z2
evickapooh
29. nov 2013

@7katka vitamin od jamieson-u pre 4 mesacne babo<? do nosteka by som dala nejaky spray s morskou vodou a odsavat!!!!! a vigantol som nedavala ani je len tak 2-3 do tyzdna lebo vzdy som zabudla,,, ale teraz aspon v zime davaj....to proste treba,a ako pisu baby nemusis vigantol....ale neviem preco nedoverujete vigantol<?asi preto lebo pred niekolkymi rokmi mal tu kauzu s vrchnakom?no neviem ja by som davala aspon sem tam a aspon do marca nejaky d vit,sice moja pediatricka povedala ze UM obsahuje dostatok vit d...ty plne kojis<?

7katka
29. nov 2013

@evickapooh maju vit. D v kvapkach

evickapooh
29. nov 2013

@7katka ano mas pravdu uz som to vygooglila...neviem preco som si myslela ze jamiesom vyrobky su len kapslovej resp tobolkovej forme

7katka
29. nov 2013

@evickapooh davam to uz 4mesiace a celkom fajn, no prechadzam na rybi olej

barnica
30. nov 2013

Nám strašne pomohol čisto bylinkový sirup Stop Kašeľ pre deti od Dr.Weiss švajčiarska firma Swiss.... Dávali sme len 2,5ml raz denne ale účinkoval skvelo a sú tam vlastne čisté bylinky ako materiná dúška,skorocel,šípka,bazalka,slez obsahuje aj betaglukán... Tuším to bolo aj na posilnenie imunity :D držíme palce 😅

samko610
6. dec 2013

aj mi mame druhy tyžden nadchu ja len odsavam a odsavam, mali sme Pamycon a davame morsku vodu a este sirup Mucosolvan davame,, vitamin D by sa mal davat ja tieš kojim a doktorka mi dala Vigantol vit.D 🙂 ja nechodim s malym von lebo mam strach ked je nachladnuty ale tu som sa dočitala , že kludne sa može chodit ak niesu teploty dobre vediet tak sa vyberiem na prechadzku

Strana
z2