Ako liečiť zatekajúce hlieny u 14-mesačného dieťaťa?
Ahojte ženy 🙂 Moja malá je už druhý týždeň chorá. Boli sme u lekára, tá jej predpísala Pamycon do nosa a Solmucol na riedenie hlienov. Sú to už 2 týždne, keď ju tie sople nie a nie opustiť. Dávam jej do nošteka izotonickú morskú vodu a snažím sa jej tie sople odsať - avšak nevysajem skoro nič, keďže sú tie soplíky zadné a skôr jej stečú dole hrdlom. Solmucol už neužíva, namiesto neho jej dávam 2x denne brečtanový sirup Prospan. Na uvoľnenie upchatého nošteka som jej dávala Nasivin cca týždeň, ale už nechcem, keďže to môže paradoxne vyvolať upchatie nosa. Okrem toho si neustále ten noštek šúcha a o mňa obtiera, čo niekedy spôsobí až to, že má krvavé sople. Inak nemá teplotu, ani nekašle. Myslíte, že takýto stav môže byť spôsobený prerezávaním stoličiek alebo pretrvávajúcou nádchou? Ďakujem za rady 🙏😊
@patricia2511 Súhlasím. Žiadna iná nie je taká účinná. Čistiť noštek morskou vodou a potom odsať.
@sahel aku mate odsavacku ? … kupit odsavacku na vysavac .. to vysaje vsetko, aj to čo nechcete 😊
@patricia2511 mame aj na vysavac, ale popravde vysavac nepouzivame. Mala sa pri tom dost brani, takze to bude o drzku 🫢

@sahel aku mate odsavacku ? … kupit odsavacku na vysavac .. to vysaje vsetko, aj to čo nechcete 😊