icon

Ako odstrániť grckanie bábätka?

janulik66666
18. jan 2016

Čaute holky. Keďže moja malá si grckala z nutrilonu profutura, skúsila som dnes nutrilon AR 1. Chcem sa Vás opýtať, dajú sa mielka miešať jedno s druhým, ak áno, v akom pomere. A ako viem, že dieťa grská veľa alebo málo. Keďže je to moje prvé bábo, neviem to porovnať, čo je veľa grckania a čo je málo grckania. Vďaka za príspevky.

narayan
•
18. jan 2016

... radšej by som dala do UM prášok na zahustenie NUTRITON tiež od Nutrilonu, majú v každej lekárni. Nám krásne to zahustenie pomohlo a viac negrckal, potom som ho okolo 4.m postupne vysadila. Mliečka by som asi nemiešala

sasa1983
•
18. jan 2016

Nemiesat,nikdy!asi musis vyskusat viac veci ale kazdopadne fyziokogicky reflux sa upravi postupne,u nas cca 5mesiacov. Pozeraj,ci pribera a dobre sa jej dycha,inak s tym vela nenarobis. Ak by sa to zhorsovalo smer gastroenterolog.

priora
•
18. jan 2016

Mne tiež maly veľa grckaval a lekárka nám odporúčala nutrilon ar, a boli sme v nemocnici a tam mal sono a hned mi zakázali dávať to mliecko robilo mu ešte horšie než normálne že to ma ako "kameň" ci ako to vtedy nazvala

lubi40
•
19. jan 2016

Mne tiez maly vela grckal, ale kedze bol kojeny a pekne priberal a nejako ho to netrapilo (nemal bolesti) tak som to neriesila. S toho zahusteneho mlieka maju niektore deti koliky, ale treba vyskusat. Moj prestal grckat, ked som zaviedla prikrmy. Normalne to prejde same, ked deti zacnu viac sediet a maju tuhsiu stravu. Mozes ho skusit dat na vankus, aby bol v mierno naklone, aj postielku podlozit na jednej strane. Ale ak nema bolesti a je to len o tom, ze ho treba 3x denne prezliekat, tak si myslim, ze je to ok.