icon

Ako odučiť dcéru od sladkosti?

19. okt 2023

Ahojte. Prosim o radu. Ako oducit dceru od sladkosti? Ona je fakt extrémne závislá, snažím sa uz dlhsiu dobu uplne davat minimum sladkeho ale ona si stale najde, ako keby vycitila kde tie sladkosti su. Normalne mi vyleze na kuchynskú linku, aby prekutrala vsetko, ak nic nenajde dokaze si sypat cukor do ust, granko vylyzickovat, a kadejake sprostosti, zje cukriky, haslerky, alebo tie mullerove pastilky vyjeda, ma zachvilu 5r, ale ja fakt neviem co snou mam robit. Nemam vysoke skrine, sme v podkrovnom, takze neni sanca davat niekam na plafon pomaly, a aj keby ano normalne si vyleze. Hore sladkosti uz nemame, ale nasi maju postrkane kadekde co aj zabudli kam dali kvoli nej, ja uz ani nekupujem nic, ani keksy ani cokoladu max co dostaneme to poschovavam, no a cukriky co som spomenula kvoli hrdlu... prosim radu, nie hejtovanie, od mala ju ucim aby nejedla toho vela ale nejde mi to nijak, snazim sa ako sa da ale zjavne to robim zle... ďakujem

Strana
z2
vakatko
20. okt 2023

@liz_lemon
Solný roztok na hrdlo je super, ja hryziem Klinčeky sú silno antibakteriálne a nikdy nesklamali,
dobré proti zubným kazom.

liz_lemon
20. okt 2023

@vakatko klinceky nepoznam, vyskusam

Strana
z2