Ako podať dieťaťu tabletku?
Ako dám 3 ročnej dcérke zjesť tabletku?
Ďakujem.
Aka tbl? Nie vsetky sa mozu drvit, rozpolit (pozri pribalovy letak)
@qwer2019 ja som rozdrvila na lyzicke - nasypala do velkej striekacky z detskeho ibuprofenu. Musis drzat zo spodnej casti ako tam je velka dierka. Zaliala trochu vodou, zahrkala a uz sme isli. Ked to zalejes tak si nechaj aj trochu vzduchu aby sa to mohlo premiesat. Potom ho vytlacis a das dietatu len tie lieky. V druhej ruke som mala dzus ako cenu utechy ze to vypije. Niekedy som zalievala lieky aj dzusom 🙂
@kittykat22 ďakujem pekne
@qwer2019 ak bude veselo, kup aj kindervajce :D ja som kupovala co prave bolo v kurze
@qwer2019 a sirup nebol môj starší syn nevedel dlho tabletku prehltnúť tak sme vždy pýtali sirup aj keď mal už aj 12 rokov
Moja 4 rocna posledne lieky co chutili hnusne, som jej drvila na lyzicku s dzemom a jedla to uz potom v.poho 😃
@andrejka1974 nie, len tabletky
@kittykat22 no dcéra je na diéte, mala alergi ku reakciu, takže momentálne len slané tyčinky má za odmenu. Aj keď to nepovažuje za veľkú cenu útechy 😁😁😁 3 balenia kinder čokoládok sme museli schovať na najtajnejšie miesto v byte, tak isto aj iné chuťovky. Ešte aj jej brat je chudák na diéte, nech sestra nežiarlí 😅😅
@qwer2019 ach ... no to chapem. Co mala hracka, alebo karticka - ak to mas na dlhsie tak mozes karticky davat? To by mohlo zabrat .. ja ti rozumiem s tymi liekmi. Syn to iste. Ale ta striekacka a voda vzdy zabrala :D Co mi pre tie deti nespravime
@kittykat22 som jej dala na lyžičku s vodou, vrámci hry, najprv dala pekne do úst, spravila ksicht,vyplula a povedala,, mami si zla" 😆😆😆
@qwer2019 aka zlata

Ja mu nahovorim ze je to vitamin a ze ked to zje tak bude zdravyyyyy. Spapa. Vyse 2 roky ma.