Ako podávať mesačnému bábätku Infanths dophilus?
ahojte 🙂
vie mi niekto poradiť ako mám mesačnému bábätku podať infants dophilus??? vraj nemôže byť v teple. Je dobré mu ho podávať? odporučila mi ho pediatrička na koliky
on musí byť v chladničke, ale keďže sa rozrába v mlieku alebo vo vode, tak bábätko necíti ten chlad..Na koliky je dobré dať aj Sab Simplex, alebo Espumisan a vynechaj vo svojej strave, ak dojčíš, mlieko..
ano dophilusy su najkvalitnejsie probiotika na nasom trhu-si myslim vmiesaj -par kvapiek mlieka s praskom...a podavaj lyzickou priamoo do pusinky babatka... prasok by sa nemal davat do flase,lebo prave jednak hrozi, ze dieta nevypije celu davku alebo sa nalepi na stenu flase ... a skoda prasku
na koliky je skor espumisan L alebo sabsimplex, to zabera najlepsie
dophilus - tak ako aj ostatne maminy radili
Aj ja dávam malej Infants, skladujeme ho v chladničke a sprvoti ho dostávala do mliečka a teraz jej ho pridávam kľudne aj do polievočky. Myslím, že na obale je to aj napísané, tuším môžeš aj do čajíku. Ide o to aby to, kam ho dáš celé vypila alebo spapala.

Ak myslis ten prasok tak normalne do mliecka,alebo trosku vodicky ci cajiku roztopit.....Ono to ze nemoze byt v teple je myslene asi jeho skladnost....ja si pamätam ze som ho mavala v chladnicke.....a je to dobre podavat dlhodobo 😉