Ako podávať sirup Trifed?

lili235111
25. aug 2013

Ahojte zienky.Mala je chora predpisala je doktorka TRIFED,len ona ho nechce.Skusali sme lyzickou,striekackou,tale mi ho vypluje.Ma 9 mesiacov.Uz neviem ako jej ho podavat ked ho vzdy vypluje.Dakujem za rady

bosoriak
25. aug 2013

Skus dat striekacku do kutika ust a streknut to nabok, aby to jazykom nemohla vytlacit. A drzat pusinu zavretu, aby to nemohlo vytiect. Pripadne skus striekackou cez prst alebo ked dudluje, tak supnut do kutika ust, ako bude dudlovat, tak to zhltne.
Ale trifed sa podava v malinkych davkach pri takychto malych detoch (okolo 1 ml) , to dokazes, len to chce cvik.
Drzim palce.

sanym
25. aug 2013

@lili235111 Myslím si, že iný spôsob ako na lyžičke alebo striekačke nenájdeš. Ja sirupy podávam panadolovou odmerkou. Na tvojom mieste by som pre tak malé dieťa skúsila niečo šetrnejšie ako Trifed. Trifed je strašný oblbovák, ja ho doteraz nedávam ani môjmu staršiemu synovi (a to má už 8 rokov), býval po ňom buď unavený alebo naopak podráždený. Neviem aký konkrétny zdravotný problém má tvoja malá a keďže si zadala otázku, nemôžeš ani reagovať. Ale predpokladám že ide o hlieny. Skús vyskúšať Sinupret (sú to kvapky, nakvapkáš do čaju), prípadne plus niečo na kašeľ.

aristka
25. aug 2013

odmerka z nurofenu a aplikovať do pusky tak ,že jej to vstrekneš medzi líčko a zúbky dozadu ,nie na jazyk ....

lenusiatko
25. aug 2013

Ja som to detom nalievala do malych hrackarskych stamprlikov z plastu, vtedy vypili...

ivuska6
25. aug 2013

Ja som davala do flasky a trosku stavy z kompotu tak to vypil ale nevedel ze ho tam ma tiez som mala problemi s hociakym sirupom donho dostat

martini
25. aug 2013

u nás sirupy tiež "neletia" a žiaľ to dávam striekačkou a nasilu - leží na chrbte, podržím ústa stlačením líc otvorené a kým prehltne, tak ich buď pridržím zatvorené alebo vlastne tým, že leží na chrbte a tlačím prstami na líca, tak to nemá ako vypľuť...takto drasticky nám to robili sestričky v nemocnici, keď sme tam ležali a žiaľ iný spôsob som nenašla. žiaden ovocný sirup, šťava, džús primiešané nepomohlo...je to stále boj, ale musí sa to vydržať, nič sa nedá robiť...skoré uzdravenie.