icon

Ako podporiť rast vlasov u 3-ročného dieťaťa?

lenuska333
5. sep 2025

Ahojte potrebujem poradiť dcére strasne pomaly rastu vlásky neviete mi niekto poradiť či existuje niečo na podporu rastu vlaskov.Ako to ze sú krátke v zadu sa dá ale ta ofina jej vôbec nerastie uz dlho tam nevidím žiaden rozdiel žeby ich v predu mala dlhsie.Po umytí ich ma kučeravé potom také strapaté,krepovite.Pouzivame sampon Johnsons ten žltý. Prikladám foto.

nyusika
5. sep 2025

neries - narastu neskor
urcite by som do dietata nepchala nieco len preto, lebo jej pomaly rastu vlasy

domka222
5. sep 2025

@lenuska333 načo chceš tak malej dávať niečo na rast vlasov? Rastú tak,ako rastú. Moja ide mať 4 a vlasy stále do malého copíka. Neriešim

majlo1234
5. sep 2025

Su vlasy a vlasy, synovi za 4 roky tak narastli vlasy ako dcere za rok🤣nespravis nic

anonym_2ae045
5. sep 2025

@lenuska333 kúp kvalitnejší šampón, nie johnsons. Napr rozmarínový, nejaký prirodnejší, to je jediné, čím môžeš pomôcť. A na kučeravé vlasy vyskúšaj cgm metódu, nebude ich mať krepovité.

majamat
5. sep 2025

veru an kucerave vlasky cgm metodu a teda dcera nemala v roku ziadne vlasky, len taky anglicky travnik, v 2r sme robili mini copiky, tak 3cm. to boli len take stetinky. v 3r neviem, neico uz mala, ale nepamatam si ake dlhe a boli vlemi jemne a tenucke.
no kym skoncila skolku, amla vlasky po pas.

nevenka
5. sep 2025

Nasa ma 2,5 roka a o copikoch mozem snivat. Prva dcera mala afro na hlave v tom veku, uz bola aj strihana. A toto dieta ako miminko vlasky a krepovite ich ma aj z vankusa, vzadu na temene. Ja to vobec neriesim. Prvy syn nemal ani jeden vlas na hlave, ked sa narodil, dlho dlho nic, potom take jemne blondate vlnky a teraz ma 12 rokov a take huste tvrde vlasy, rovne a ledva kozu najdes 🤣.

vilma7
5. sep 2025

Moja mama zas veľmi riedke vlasy, niekedy ako keby mala.na hlave aj plešinky. :(

anonym_c4217b
5. sep 2025

Nič nepomôže. Ja som to roky riešila. Mojej dcérke tak pomaly rastu vlasy. Už ma 13 rokov. Nikdy jej nedorastli po pás. V troch rokoch ich mala úplne ako bábätko. Keď išla na prvé sväté prijímanie všetky dievčatá vlasy po pás a moja dcéra po plecia. Teraz ich má do polovice chrbta. Tento rok sme ich prvý krát trochu podstrihli. Všeličo možné sme skúšali. Za to moji chlapci majú vlasy nádherné, husté, rýchlo rastú. Aj my máme s manželom dlhé a husté vlasy, takže genetika v Tom nebude. Neviem prečo jej to nerastie.

basska_b
30. okt 2025

@lenuska333 Ahoj, mam 6rocnu dcerku, ktora mala do 2 rokov holu hlavu a aj potom jej vlasy rastli velmi pomaly. Uz ju to zacalo aj trapit, lebo vidi, ake dlhe vlasky maju dievcata. Ked sa kresli, nakresli sa s dlhymi vlasmi. Do skolky zacala chodit az v 5.5roku, do povinnej predskolskej. Dovtedy som jej vlasy dako neriesila v zmysle, necesala copiky, ze naco. Ale odkedy som jej zacala robit take dva mini copiky, tie vlasy brutalne poskocili. Za 2 mesiace su snad dvakrat take dlhe. Proste tie vlasove korienky sa podla mna ťahom stimuluju... skus(te)