icon

Ako pomôcť 11-ročnej dcére so žalúdočnými problémami?

dievcatko112233
7. jan 2025

Dobrý deň!
Mam 11 ročnú dcéru ktorej je vždy zle, keď niečo zje. Pred rokom sme boli na kolonoskopi aj žalúdok jej pozreli ale nič nezistili. Potom to bolo lepšie a teraz sa to zase zhoršilo. Keď zje niečo ťažké, je jej zle=dáme kreón
Keď zje ovocie alebo sladké, má kyselinu=dáme helicid20
A proste neustále musíme dávať lieky. Na ťažké jedla jej niekedy pomáha aj minerálka, ale na kyselinu.....počkáme aj pol hodinu ale neprechádza tak zase musíme dat helicid20.
Nechcem do nej stále pchať lieky.....aj to jej škodí.
A najhoršie je ze niekedy ma kyselinu aj 2× za deň a helicid za môže dat len raz denne. A potom co?????🫤🫤
Prosím poraďte. Ďakujem

Strana
z4
mariska1989
9. jan 2025

@dievcatko112233 a to sa ti ako podarilo tak rýchlo??? Prosím ťa termín takto zo dňa na deň sa nedá pokiaľ nieje akútny stav

lonely66
Odpoveď bola odstránená
liv1
9. jan 2025

@mariska1989 aj ked je akutny stav tak velmi tazko zohnat takze…

katulienkat
9. jan 2025

@dievcatko112233 nas tiez bral helicid a dost ma to uz znepokojovalo...mi mame inak potvrdene alergiu na mlieko a intoleranciu na laktozu...nasla som caj na reflux ukko a zatial nam pomaha aj sa rozjedol...ale vela robi aj stres..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
annamivo
9. jan 2025

@dievcatko112233 synovi takto bolo zle, ale až na vracanie... Boli z toho alergie a intolerancie.

annamivo
9. jan 2025

@dievcatko112233 ver či nie náš syn má alergiu na 90% bežného ovocia a zeleniny, ryby, sója, tmavá múka, orechy, laktóza, zemiaky, vajcia a žijeme. Varím takmer denne a je mu oooovela lepšie.

dievcatko112233
autor
9. jan 2025

@lonely66 ale my sme to už riešili 3 dni......mali sme termín len som nevedela ci tam pôjdeme

anna222
9. jan 2025

Mňa napadá Sibo pripadne histamín,skús naštudovať o tom.

mariska1989
9. jan 2025

@lonely66
@liv1
Však toto škoda slov však tu sa niekto proste hra a my všetci sa pásiem na zelenej tráve evidentné

mariska1989
9. jan 2025

@dievcatko112233 vieš ze si serieš do vlastných úst. Keby si mala termín tak napíšeš tu ze idete teda riešiť a bla bla . Ak je pravdivá diskusia tak aspoň neklam samu seba a nas ktoré ti tu radíme a naozaj rieš zdravotný stav svojej dcéry ak sa hráš ,chceš vedieť reakcie ľudí tak dobre vieš aký sme národ a tým pádom ani nepokračuj lebo ti tu baby naložiť. Lebo ani za 3 dní nemáš šancu zohnať termín u psychológa, psychiatra ani online .

liv1
9. jan 2025

@anna222 presne tak, sibo, uz som jej to dvakrat pisala. Ale asi sa rozpisem. Autorka SIBO je prerastanie bakterii v tenkom creve. Testy sa platia, ale dajte si urobit. Mam osobnu skusenost a podobne problemy

jarka0
9. jan 2025

@dievcatko112233 možno od veci ale čo sa týka kyseliny tak ja som ako tehotná mala každý deň ale takú že už som len žlč vracala a mne pomohlo čajová lyžička sódy bikarbóny. A potom som si tak na to zvykla že čo i len náznak že budem mať kyselinu tak som si dala a bolo hneď dobre je to oveľa lepšie ako lieky dávať 🤷teda čo sa týkalo mňa . To je mi ľúto malinkej dúfam , že čoskoro prídu na to čo jej je a hlavne aby to všetko prestalo a bolo len dobre držím palce 💋

dievcatko112233
autor
10. jan 2025

@mariska1989 Prosím nerozpravaj sa tak so mnou. Problémy sú skutočné. Inak by som to neriešila. Mrzí ma ze som si vymyslela manžela......bol to len nápad na rýchlo, veď väčšina ľudí žije v kompletnej rodine tak sa mi to akosi nechcelo vypisovať......mrzí ma to. U tej psychologicky sme už mali termín od obvodnej. A ja som napísala ze sme to už RIESILI 3 dní, a nie ze sme to včera vybavili. Ten termín sme mali už dlhšie a ako ste mi písali rady ze tam mame ist, tak som sa rozhodla ze tam pôjdeme a išli sme. Toto nieje žiadna hra ženy! Toto je život!

simca06022011
10. jan 2025

no ak som niekedy neverila nejakej diskusii, tak prave teraz je tu...

bielasovicka
10. jan 2025

@dievcatko112233 prestaň si už vymýšľať, si myslíš ze my sme tu padnuté na hlavu?

dievcatko112233
autor
11. jan 2025

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔nemôžem zato co si myslite. Myslíte si co chcete. Ja si nevymyslam

lonely66
Odpoveď bola odstránená
slavik79
11. jan 2025

@lonely66 po tej prave, ze "manzel ju vysmial a nikam sme nesli. Dcerka je hanbliva a nechcem aby isla k psychiatricke aby nevykecala nejake somariny", som presvedcena, ze to bude psychicky problem. Divne rodinne prostredie...

dievcatko112233
autor
Autor odpoveď zmazal
misiak7777
11. jan 2025

@dievcatko112233 no tak toho psychiatra fakt potrebuješ...

dievcatko112233
autor
11. jan 2025

@misiak7777 ale mne nieje zle z psychických problémov. Chcela som len názov nejakých byliniek na to. 😔

misiak7777
11. jan 2025

@dievcatko112233 takže nie si matka, 11 ročná je tvoja sestra a ty máš o niekoľko rokov viac 😃😃😃
Psychiatra potrebuješ už len kvôli týmto výmyslom, ty bylinka 🤣🤣🤣🤣

Strana
z4