icon

Ako pomôcť 12-mesačnému dieťaťu so zahlienením?

2. nov 2023

Ahojte, dcerka ma zapalene hrdlo, strasne kasle, nemoze dychat, dusi sa casto, ale co je najvacsi problem nemozem do nej dostat absolutne nic, vsetko vypluva alebo vyzvracia...doktorka jej dala stoptusin, prospan a ze mam len odsavat a odsavat...problemom je ze pred mesiacom sme sa vratili z nemocnice a odvtedy ma hroznu imunitu a absolutne vsetkeho sa boji, place az jej modreju pery ked da jej snazim odsat nieco...to iste aj s liekmi...horucku mala v piatok a sobotu, nic ine jej nebolo...( myslela som si, ze zubky) a teraz od utorka ten strasny kasel aj sopliky...skusam vselijake aj babske recepty, doktorka mi len povedala ze kym nema horucky, nic ine jej okrem sirupov neda :( ...ja uz neviem, ako jej pomoct...teploty ma len zvysene...myslite si, ze je dobry napad ist s nou vo fusaku na prechadzku? Predsa cerstvy vzuch pomoze k dychaniu :( budem rada kazdej rade, velmi pekne Vam dakujem

Strana
z2
drahomirrra
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
2. nov 2023

@drahomirrra ach ano, dobre
Pekny vecer

ailiba
2. nov 2023

Ja by som len dolozila, ze ked ma problem so sirupom, tak predavaju aj kvapky. Sladky sirup moze drazdit. Vyborny je aj Sinupre. Riedi hlieny.

autor
2. nov 2023

@drahomirrra bola vysetrena riadne v utorok...pisala som Vam to 🙂
@taktotedanie ano jasne vydrzime...spinka od pol 7 , zhorseny stav neevidujem..

autor
2. nov 2023

@ailiba dakujem Vam 🙂

mirkaknm
2. nov 2023

Ahoj, ako stare je dietatko? Ja by som sa na vsetky sirupy vykaslala, tie nepomahaju za nic na svete. Skor skusit dat vypit cajik, cisty bez medu a citronu. Len bylinkovy materina, plucnik.... A davat vela dobreho vyvaru. Ziadne obilniny, mlieko, sladke, proste vyvar a zeleninka v nom s maskom varena.

milka1988
3. nov 2023

A ak mas inhalator určite pomoze vincentka a andromede roztok na inhalovanie. Rozpusti jej to tie husté hlieny. 3x denne, pred spaním už nie, na noc fenistil kvapky podľa váhy, vitamin c d , a noc ku hlsve nakrajanu cibuľu má antibakteriálne účinky keď sa inhaluje

lia2022
3. nov 2023

Dobrý deň. Ako ste nakoniec dopadli? Čo vám povedala Dr.? Aké lieky nasadila?

autor
3. nov 2023

@lia2022 dakujem babam vyssie tiez...crp v poriafku, nenasadila ATB ziadne...dalej podavat sirupy...no len s nou je to velmi tazke 😀 ale nic sa nezhorsuje

Strana
z2