Ako pomôcť 13-ročnému synovi zotaviť sa po chrípke?
Ahojte. Syn mal tu hnusnu superchripku a už 5 dni nechce jesť. Zje malo teda napr banán výživu rano a to mu stačí viac nechce. Teplotu nema nekašle no krúti sa mu hlava a on to psychicky nedáva ja uz pomali tiez . Mam nervy. Nijak si nenechá poradiť. Čo s nim mam robit ? Aku mu pomôže lekar ? Ide ma poraziť. Ma 13 a nedá su nejak povedat ze musí predsa jesť.
@pictbridge mozete skusit sirup na podporu do jedla, alebo pridavat pangamin. Nas mal aj nejake probiotika na tyzden, co ho mali dat dokopy. Tiez checknut hemoglobin a zelezo, nas syn mal rok anemiu po RSV, sice mal 2 roky, ale tie prejavy boli podobne- bol bledy a skoro nic nejedol. Rozjedli sme ho nejako, ale stacilo malo a hned to cele padalo naspat. Cize toto by som poradila. Tie sirupy na podporu boli velmi dobre a to my chutilo.
@pictbridge Hlavne ho neposielaj do školy od pondelka a daj tomu čas. Skoré uzdravenie!
nasad mu vitaminy - hlavne b-komplex, nech sa rozje a spevnie. Ak by sa ti zdal bledy, zrejme mu chyba zelezo, co je dosledok choroby aj slabej stravy v poslednych dnoch.
Zaklad su tekutiny.. on zje nastastie aspon cosi, pomaly to pojde.. mozno vyvar mu urobit a ten nech pije, staci len tu vyvarovu vodu, potom mozno kremove-mixovane polievky, za par lyzic, ale aspon trochu a hlavne ine, vyzivne.. ak mu teraz chuti banan, vyziva, tak nech to je kazdy den, naveky tak nebude..
Vyskúšali sme už Snáď všetko . Vývar, banán, tyčinky, kapsičku. Dnes uz zjedol 2 kapsičky konečne. Aj piškotky a čučoriedky . Stále sa mu krúti hlava ale hovori že lepšie. Konečne vie sedieť aj trosku pochodiť po dome. Dúfam že bude už len lepsie.

@pictbridge to sme uz mali 14 dni sa daval do normalu. postupne sa rozbehol...zacali sme hroznovym cukrom, detskymi keksikmi a ovocnou kapsickou, potom jeden vareny zemiak alebo slane tycinky - 5 paliciek a tak... , dva hryzy do rozka, 5 lyzic vyvaru...postupne sme pridavali