Ako pomôcť bábätku s kolikou?
Ahojte mamičky ,chcela by som sa poradit mam doma mesačne babätko a ma koliku ,skusaly sme sunar complex s toho zapekalo a teraz davame nutrilon comfort colics ,s toho mame zelenu tvrdu zapachajucu stolicu ,skusaly sme aj kvapky sab simplex,esmumisan,degasin ake nic nezabera ,môžte mi prosim poradit ake mlieko mu mam nasadit?namiesto nutrilon confort colics?
Neter mala BEBA a mala flasky Dr Browns ;) nedavas nahodou Vigantol? Z toho tiez zvyknu mat deticky problemy
Antikolikovu fľašku máš? A skús aj masáže bruska.
Skúšali
Zelená stolica s nutrilonu je normálna kvôli obsahu železa.Aj dcéra mala.Kvapky sme skúšali rôzne až som jej raz nedala do toho Nutrilonu Comfort žiadne a koliky zmizli.Neviem či to bolo tým ale prví krát prespala vtedy celú noc
S umelym skusenost nemam. Len radu od dr-ze babo si proste musi aj zvyknut na cele travenie. Ze to nemus byt prave o mlieku.
Rovnako kvapky. Nemenit casto. Mojim pomohli sab simplex. Svagrina vymenila azda vsetky a najlepsie sadli coliprev.
Cvicit nozickami. Masirovat brusko. Odgrgnut.
A cas.... moj bol dojceny. Koliky presli po cca pol roku.
@elssa56 skúste ešte probiotiká Biogaia denne, masáže bruška, fľaša od Lansinoh, vydržať. Veľa síl prajem.

@elssa56 nám toto mliečko sedelo najviac, ale neviem, možno sa to mení 🤷