Ako prebieha liečba chlopne zadnej uretry a hydronefrózy u detí?
Ahojte, viem ze tu uz podobne diskusie su ale dost stare a mna zaujima aktualna situacia. Moj syn sa narodil v 37tt vyvolavackou nakolko mu nasli hydronefrozu a megaureter a tiez reflux mechura a cele to mala sposobovat chlopna zadnej uretry…nuz tak po narodeni mu 2x sa snazili odstranit chlopnu ale neuspesne tak sme tu zase ked na 2,5 mediaca a uz sa to podarilo…od jeho 2 tyzdnov ma zavedenu epicystostomiu cize hadicku v brusku z mocoveho mechura a teda cika cez nu. Dnes doktor po zakroku vravel ze tam je viacero veci a ze museli narezat aj hrdlo mocoveho mechura kedze bolo uzke a ze mechur ma vyrastky a je hrbolaty a ze nas musia naucit cievkovat …ma este niekto taketo nieco? Zaujima ma postup tejto liecby pri tak malom dietati, ci vam dali aj cievkovat alebo ako? Ja sa cievkovania bojim kedze ja odpadavam pri kadejakom ukone taktomto invazivnom😂 o tri mesiace mame kontrolu a dovtedy fungujeme so stomiou v brusku…dajte sem vase skusenosti hlavne aj s nemocnicou kramare v bratislave ako ste spokojne a ktory doktor vam pomohol resp vase skusenosti recenzie a kludne aj odporucanie na nemocnice alebo lekarov mimo sk napriklad rakusko cesko ci mate nejake skusenosti lebo som ochotna to riesit aj tam ak by to bolo pristrojovo modernejsie a nie zastarale a tiez aj metody vyspele a nie zastarale lebo som pocula ze v rakusku maju ine metody aj pristroje a su menej invazivne a menej bolestive dakujem krasne