Ako riešit dlhodobé sprevádzanie dieťaťa v nemocnici?
Ahojte,píšem anonymne,je to pre mba velmi bolestive.Synovi dnes diagnostikovali onkoochorenie a bude ma pri sebe potrebovať v nemocnici.Neviem ako to najlepšie vyriešit,vypoveďou,neplateným volnom alebo ak by vedel niekto ešte o nejakej inej možnosti.Budem vďačna za každu radu
Dobrý večer, sme na tom rovnako. Už máme 4 týždne liečby. Nam poradili dlhodobú PN. Sociálny pracovník, ktorý tu je sa vyzná v zákonoch. Môžem vedieť, kde lezite?
@mucha11 to ako si ty na PN?si v nemocnici stale?lebo ja chcem dochadzat každy den,doma ďalšie dieťa na ktore som sama
Dievčata dakujem za podporu,cely večer plačem a rozmýšlam čo som urobila zle😭😭
@mucha11 Ano?V piatok tam ideme,lebo syn je zatial na ARE,po odberoch a určeni pôvodu že ho prevezu na Onko.Budu mi vediet na recepcii povedat kde najdem toho pana?
On príde za vami sám. Vždy navštívi nových pacientov. Nebojte sa, zvládnete to. Viem, čo prežívate. A akékoľvek slová sú zbytočné. Už viete presnú diagnózu?
@mucha11 zatial nie len tolko že je to nejaky nador na plucach,zajtra mu idu odobrat vzorku z hrčky na krku
@mucha11 zatial je tam sam,lebo teraz su tie zakazy a na ARE sni neni možne aby som tam s nim bola,tak zatial doma
Držím palce a prajem veľa síl,nemáš sa prečo obviňovať sú veci, ktoré ovplyvniť nevieme,proste sa dejú žiaľ. Nestrácajte vieru a skús myslieť pozitívne, aj keď viem, že je to ťažké v tejto situácii ❤️
Môžem vedieť, koľko má synček rokov? Ak prejde u vás prvotný šok, obvinovanie sa, hnev na všetko, sústreďte sa na pozitívne myslenie a podporu syna. Zvládnete to! Mala som spolužiacku s nádorom na pľúcach. Po roku liečby nastúpila do maturitného ročníka a zmaturovala na samé 1. Už je tomu 20 rokov a stále je v pohode. Posielam pozitívnu energiu a silné objatie♥️
@eriksonka1234 15,tak skoro podobny vek,dakujem za tento koment,verim že aj u nas to takto bude a už nebudeme na tu mrchu ani spomínať
Určite to tak bude! Aj zlé veci sa nám pre niečo dejú. Posúvajú nás vpred, učia nás pokore a láske. A vy budete mat so synom vrucny vzťah celý život. ♥️

Neviem poradit,ale drzim palce ❤