Ako riešit dlhodobé sprevádzanie dieťaťa v nemocnici?
Ahojte,píšem anonymne,je to pre mba velmi bolestive.Synovi dnes diagnostikovali onkoochorenie a bude ma pri sebe potrebovať v nemocnici.Neviem ako to najlepšie vyriešit,vypoveďou,neplateným volnom alebo ak by vedel niekto ešte o nejakej inej možnosti.Budem vďačna za každu radu
Dobrý večer, sme na tom rovnako. Už máme 4 týždne liečby. Nam poradili dlhodobú PN. Sociálny pracovník, ktorý tu je sa vyzná v zákonoch. Môžem vedieť, kde lezite?
@mucha11 v Banskej Bystrici
@mucha11 to ako si ty na PN?si v nemocnici stale?lebo ja chcem dochadzat každy den,doma ďalšie dieťa na ktore som sama
@elaela23 dakujem za podporu
Neviem poradiť, ale prajem veľa síl! ❤️ Držím palce.
@kate_cs
Dakujem❤️
Drzim palce syncekovi 🙏❤❤❤
Dievčata dakujem za podporu,cely večer plačem a rozmýšlam čo som urobila zle😭😭
V BB je pán Moravcik, ktorý vám určite poradí. My sme tu tiež 😉
Nic si neurobila zle.vela sil.
@mucha11 Ano?V piatok tam ideme,lebo syn je zatial na ARE,po odberoch a určeni pôvodu že ho prevezu na Onko.Budu mi vediet na recepcii povedat kde najdem toho pana?
Nic si neurobila zle... osud. Drzim palce 🍀🍀🍀 a prajem vela sil ❤️
On príde za vami sám. Vždy navštívi nových pacientov. Nebojte sa, zvládnete to. Viem, čo prežívate. A akékoľvek slová sú zbytočné. Už viete presnú diagnózu?
@mucha11 zatial nie len tolko že je to nejaky nador na plucach,zajtra mu idu odobrat vzorku z hrčky na krku
@mucha11 Dakujem
Držím vám palce.
@mucha11 zatial je tam sam,lebo teraz su tie zakazy a na ARE sni neni možne aby som tam s nim bola,tak zatial doma
Držím palce a prajem veľa síl,nemáš sa prečo obviňovať sú veci, ktoré ovplyvniť nevieme,proste sa dejú žiaľ. Nestrácajte vieru a skús myslieť pozitívne, aj keď viem, že je to ťažké v tejto situácii ❤️
@martinals dakujem za povzbudive slova❤️
Môžem vedieť, koľko má synček rokov? Ak prejde u vás prvotný šok, obvinovanie sa, hnev na všetko, sústreďte sa na pozitívne myslenie a podporu syna. Zvládnete to! Mala som spolužiacku s nádorom na pľúcach. Po roku liečby nastúpila do maturitného ročníka a zmaturovala na samé 1. Už je tomu 20 rokov a stále je v pohode. Posielam pozitívnu energiu a silné objatie♥️
@eriksonka1234 15,tak skoro podobny vek,dakujem za tento koment,verim že aj u nas to takto bude a už nebudeme na tu mrchu ani spomínať
Určite to tak bude! Aj zlé veci sa nám pre niečo dejú. Posúvajú nás vpred, učia nás pokore a láske. A vy budete mat so synom vrucny vzťah celý život. ♥️
@eriksonka1234 dakujem velmi mi to pomohlo❤️

Neviem poradit,ale drzim palce ❤