icon

Ako riešiť dlhotrvajúce nádchy u detí?

6. dec 2024

Syn nám sopli a vykasliava už 4ty tyzden. Výter negatívny rengen pluc Ok crp Ok. Sme poctivo doma okrem 2 návštev pediatra a rengenu. Inhaluje naparuje vitamíny papa. Ale ten sopel stále ma a ráno vykasliava. Dokedy byt takto doma ? Do skolky ho už nedám tento rok ani do nakupaku nebudem vláčiť ale svokra by nás napríklad už chcela vidieť že mame prísť po Mikuláša atd.. je onko pacient počas chemoterapií. Ja neviem či ist dosť tlači na muža že maly už urxite nieje infekcny blablabla… čo myslite ? Lebo poviem pravdu takýto sopel dlhotrvajúci ma prvý krát to som esze nezažila

bellaa3007
6. dec 2024

Neviem či by zvládol preplachy. Tento rok od septembra poctivo rano aj na večer robím preplach a tolko bordelu čo jej vylezie no hrôza...

kleopatra114
6. dec 2024

Mykoplqzmy , chlamydie ?

hruska91
6. dec 2024

Niesol lekár, ale myslím si, že keď ma výter čistý tak by ju nemal mať čím nakaziť. Na druhu stranu chemoterapia- chápem obavy.

amonet
6. dec 2024

obycajna nadcha žtrva 7 dni. a nesla by som. ma oslabenu imunitu. ma sopel. moze na to chytit hocico. neide o to ci on je infekcny

taktotedanie
6. dec 2024

Pridaj fenistil napr alebo ine antihistaminikum

andrea2667
7. dec 2024

Ak sú tie hlieny vodnaté číre, je to asi alergia. Ak sú husté, nebodaj zelené, tak zápal. V oboch prípadoch by som radila preplach Vincentkou.