Ako riešiť koliky bábätka na Nutrilone?
Dobry večera prajem chcem sa vás opýtať som čerstva mamička mám prvé bábätko máme 4 tyždne, prestala som ho kojiť lebo mliečko kvôli mojej strave nestačilo a stále aj pri prsníku plakal a papal stále prešli sme na najprv na dokrmovanie išiel aj prsník aj Nutrilon, po jednej noci mi s prsníka babetko tak začalo plakať a bolieť ho bruško že som si povedala že už prsník nedám teraz sme čisto iba na nuteilone a malý si aj grge aj vetry má ale pri stolici sa puči sčerveneje a trápi sa, stolicu má 1x do dňa žltu ale trvá to kým sú stolicu má keď vypije čajik tak počuť ako črievka pracujú a niekedy sa hneď po napiti aj vykaka použivame aj espumisan kvapky,vigantol, a probiotiká malý je stále nepokojný plače a stále by len papal doktorka mi povedala že mu mám to mlieko nechať. Mal niekto skúsenosť? Alebo nejako poradiť? Ďakujem
Ak mu to mlieko vyslovene vadí, môžeš skúsiť vymeniť - no každé by ste mali používať aspoň dva týždne. Moja sestra menila v rámci značky Nutrilon asi trikrát a napríklad ten problém s kakanim tam bol stále. Ja som dávala HiPP bio combiotik a stolica bola pekná, denne. Čaj také malé dieťa nepotrebuje - skôr sa neodporúča. Daj viac mlieka. Kolika je bežná vec, noste, davajte na bruško,masirujte a skúste teplý obklad. Ja som dávala bio Gaia probiotiká a espumisan - bolo to s nimi lepšie. A skús vymeniť vigantol za devit.
Môj malý mal tiež silné koliky mlieko sme menili 4 krát kým sme našli to čo nám sadlo
Treba skúsiť inú značku

@peskovak422 no vyradila by som čajík. Nepotrebuje to a zbytočne sa mu mieša toho veľa v žalúdku ... Kolika je vec ktorá bude prítomná do 3-5 mesiacov bez ohľadu na zmenu mlieka. Aspoň my sme to tak mali , vyskúšať zmeniť môžete , ľudia si chvália kendamil ale keďže už máte 20 preparátov tak to proste len vydržať. Ale ten čajík ....dajte preč. Ponúkajte viac UM v tomto teple. Masáž bruška, teplé ja bruško atď. A nosič je fajn