Ako riešiť pocikávanie detí pri smiechu?
Ahojte, prosím nema niekto skusenosť s pocikavanim vacsich deti 5-6r? Od 3r je odplienkovana žiadny problem, posledný rok sa pocika LEN PRI SMIECHU. Ideme na nefrologiu ale ci nema niekto skusenosť.
Vidim že sa snaží udržať a nejde jej to, aj ked ide predtým na wc tak sa stane nehoda..
Moj 12-rocny to ma. Ale to ozaj ked chyti zachvat smiechu. Parkrat do roka.
Hmmm ved aj mne sa stane ze ked je ozaj nieco smiesne ze utekam na wc 🤣
@anonym_429b50 😀 akože moja je taka urehotaná, že ked sa rehoce tak sa pocika aj 2x do dňa. Skôr ma trapi, že ide do školy a ak sa tam nahodou pocika sa bude určite hanbiť..
Akože 2x do dňa je už dosť. Nemá oslabené panvové dno?
Akože 2x do dňa je už dosť. Nemá oslabené panvové dno?
@anonym_dd52de niekedy sa nepocika vôbec, niekedy ked sa ozaj že rehoce tak aj 2x ako píšem. Vôbec neviem čitala som o tom, že to môže byť aj slaby mechúr aj slabe "držiaky",..
Tak podla mna prve skusit cviky na panvove dno a celkovo spodnu cast bruska... aky sport chodite?
Tak podla mna prve skusit cviky na panvove dno a celkovo spodnu cast bruska... aky sport chodite?
@anjelicek26 dcera ma novozistenú cukrovku (3mes) ale pocikavanie nemá s tým suvis. Sport beha od rana do večera😀 Chodí na futbal, gymnastika,denne bicykel.
@anjelicek26 dcera ma novozistenú cukrovku (3mes) ale pocikavanie nemá s tým suvis. Sport beha od rana do večera😀 Chodí na futbal, gymnastika,denne bicykel.
@anonym_autor dcera ked mala slabe brusko, tak pozerali brusny pruh ci nema, skus sa na toto spytat...ale my sme nemali pocikavanie, ale nohy do X kvoli tomu... ale brusko ma velky suvis a svalstvo s tymto..
@anonym_autor dcera ked mala slabe brusko, tak pozerali brusny pruh ci nema, skus sa na toto spytat...ale my sme nemali pocikavanie, ale nohy do X kvoli tomu... ale brusko ma velky suvis a svalstvo s tymto..
@anjelicek26 dakujem pekne a ako ste to potom riešili? cviky?
@anjelicek26 dakujem pekne a ako ste to potom riešili? cviky?
@anonym_autor ano cviky a dost dlho plus jasne sport ako bonus... ale chodila k fyzio vyse roka
Hmmm to je celkom dost. Vsak uvidis co vam povedia. Cviky istotne nie su zle.
@anonym_autor nepoteším ťa, ja to mam od detstva, rovnako moja mama a aj môj syn 🤷 ja to už viem ako tak ovládať, proste chce to veľké sebaovladanie, keď príde humorná situácia. Môj syn je ešte dieťa a bohužiaľ, sa nevie ovládnuť. Do školy nosí vždy v taške veci na prezlecenie. Stalo sa mu to zatiaľ mimo domu len párkrát. Našťastie väčšinou to bolo skoro vždy doma. A žiadne nefrologicke ťažkosti nikto z nás nemá.
@anjelicek26 u nas tiez tak, obe deti slabe brusko hypermobilita nohy do x. Chodíme od narodenia k fyzio aj doma cvičíme ale stale to nie je uplne ok
Moja má 7 a keď sa dobre rehoce, tak jej cvrndne tiež. Neriešim, ja rozosmievam dosť často a je to milé. Neriešim to, to sa časom upraví. Aj keď verím, že nejaký múdry utuber, alebo vše znalý ujo Google by možno tvrdili, ze to normálne nie je a treba to riešiť. Jednoducho sa deti tak uvolnia, že si cvrknú... a poznám kopec žien, čo sa im to deje aj vo zrelom veku...
Moja má 7 a keď sa dobre rehoce, tak jej cvrndne tiež. Neriešim, ja rozosmievam dosť často a je to milé. Neriešim to, to sa časom upraví. Aj keď verím, že nejaký múdry utuber, alebo vše znalý ujo Google by možno tvrdili, ze to normálne nie je a treba to riešiť. Jednoducho sa deti tak uvolnia, že si cvrknú... a poznám kopec žien, čo sa im to deje aj vo zrelom veku...
@arek00 je to možné, ale myslím že keď sa jej to stane v škole tak sa bude hanbiť. Už v škôlke keď sa to stalo, plakala a nechcela povedať čo sa stalo...
Áno je to milé, že sa tak smeje až sa pocika ale keď jej to vadí a hanbí sa už veru nie
Naša má 10 a keď sa fakt rehoce tak jej tiež ujde. Zatiaľ iba občas, a keď sa smeje naozaj veľa. Dakedy aj dva mesiace nič, no dúfam že sa to upraví.
@arek00 takto veci sa nezvyknú upraviť same, väčšinou su tam zle pohybové vzorce takze sa nemaju šancu posilniť tie správne svaly. Ba naopak, sa iba viac preťažujú. Ano, je skvele, ze sa uz robi povedomie o zdravi panvoveho dna žien a dievčat 🙂 snad sa to začne aj viac riesit a upustí sa od domnienky, ze sa to same upraví

Moj 12-rocny to ma. Ale to ozaj ked chyti zachvat smiechu. Parkrat do roka.
Hmmm ved aj mne sa stane ze ked je ozaj nieco smiesne ze utekam na wc 🤣