icon

Ako riešiť pocikávanie detí pri smiechu?

Včera o 08:55

Ahojte, prosím nema niekto skusenosť s pocikavanim vacsich deti 5-6r? Od 3r je odplienkovana žiadny problem, posledný rok sa pocika LEN PRI SMIECHU. Ideme na nefrologiu ale ci nema niekto skusenosť.
Vidim že sa snaží udržať a nejde jej to, aj ked ide predtým na wc tak sa stane nehoda..

anonym_429b50
Včera o 08:58

Moj 12-rocny to ma. Ale to ozaj ked chyti zachvat smiechu. Parkrat do roka.
Hmmm ved aj mne sa stane ze ked je ozaj nieco smiesne ze utekam na wc 🤣

autor
Včera o 09:01
@anonym_429b50

Moj 12-rocny to ma. Ale to ozaj ked chyti zachvat smiechu. Parkrat do roka.
Hmmm ved aj mne sa stane ze ked je ozaj nieco smiesne ze utekam na wc 🤣

@anonym_429b50 😀 akože moja je taka urehotaná, že ked sa rehoce tak sa pocika aj 2x do dňa. Skôr ma trapi, že ide do školy a ak sa tam nahodou pocika sa bude určite hanbiť..

anonym_dd52de
Včera o 09:30

Akože 2x do dňa je už dosť. Nemá oslabené panvové dno?

autor
Včera o 09:31
@anonym_dd52de

Akože 2x do dňa je už dosť. Nemá oslabené panvové dno?

@anonym_dd52de niekedy sa nepocika vôbec, niekedy ked sa ozaj že rehoce tak aj 2x ako píšem. Vôbec neviem čitala som o tom, že to môže byť aj slaby mechúr aj slabe "držiaky",..

anjelicek26
Včera o 09:41

Tak podla mna prve skusit cviky na panvove dno a celkovo spodnu cast bruska... aky sport chodite?

autor
Včera o 09:42
@anjelicek26

Tak podla mna prve skusit cviky na panvove dno a celkovo spodnu cast bruska... aky sport chodite?

@anjelicek26 dcera ma novozistenú cukrovku (3mes) ale pocikavanie nemá s tým suvis. Sport beha od rana do večera😀 Chodí na futbal, gymnastika,denne bicykel.

anjelicek26
Včera o 10:00
@anonym_autor

@anjelicek26 dcera ma novozistenú cukrovku (3mes) ale pocikavanie nemá s tým suvis. Sport beha od rana do večera😀 Chodí na futbal, gymnastika,denne bicykel.

@anonym_autor dcera ked mala slabe brusko, tak pozerali brusny pruh ci nema, skus sa na toto spytat...ale my sme nemali pocikavanie, ale nohy do X kvoli tomu... ale brusko ma velky suvis a svalstvo s tymto..

autor
Včera o 10:01
@anjelicek26

@anonym_autor dcera ked mala slabe brusko, tak pozerali brusny pruh ci nema, skus sa na toto spytat...ale my sme nemali pocikavanie, ale nohy do X kvoli tomu... ale brusko ma velky suvis a svalstvo s tymto..

@anjelicek26 dakujem pekne a ako ste to potom riešili? cviky?

anjelicek26
Včera o 10:05
@anonym_autor

@anjelicek26 dakujem pekne a ako ste to potom riešili? cviky?

@anonym_autor ano cviky a dost dlho plus jasne sport ako bonus... ale chodila k fyzio vyse roka

anonym_429b50
Včera o 10:17

Hmmm to je celkom dost. Vsak uvidis co vam povedia. Cviky istotne nie su zle.

anonym_6dc79d
Včera o 13:30

@anonym_autor nepoteším ťa, ja to mam od detstva, rovnako moja mama a aj môj syn 🤷 ja to už viem ako tak ovládať, proste chce to veľké sebaovladanie, keď príde humorná situácia. Môj syn je ešte dieťa a bohužiaľ, sa nevie ovládnuť. Do školy nosí vždy v taške veci na prezlecenie. Stalo sa mu to zatiaľ mimo domu len párkrát. Našťastie väčšinou to bolo skoro vždy doma. A žiadne nefrologicke ťažkosti nikto z nás nemá.

anonym_c5a9b0
Včera o 16:23
@anjelicek26

@anjelicek26 u nas tiez tak, obe deti slabe brusko hypermobilita nohy do x. Chodíme od narodenia k fyzio aj doma cvičíme ale stale to nie je uplne ok

arek00
Včera o 16:30

Moja má 7 a keď sa dobre rehoce, tak jej cvrndne tiež. Neriešim, ja rozosmievam dosť často a je to milé. Neriešim to, to sa časom upraví. Aj keď verím, že nejaký múdry utuber, alebo vše znalý ujo Google by možno tvrdili, ze to normálne nie je a treba to riešiť. Jednoducho sa deti tak uvolnia, že si cvrknú... a poznám kopec žien, čo sa im to deje aj vo zrelom veku...

autor
Včera o 17:33
@arek00

Moja má 7 a keď sa dobre rehoce, tak jej cvrndne tiež. Neriešim, ja rozosmievam dosť často a je to milé. Neriešim to, to sa časom upraví. Aj keď verím, že nejaký múdry utuber, alebo vše znalý ujo Google by možno tvrdili, ze to normálne nie je a treba to riešiť. Jednoducho sa deti tak uvolnia, že si cvrknú... a poznám kopec žien, čo sa im to deje aj vo zrelom veku...

@arek00 je to možné, ale myslím že keď sa jej to stane v škole tak sa bude hanbiť. Už v škôlke keď sa to stalo, plakala a nechcela povedať čo sa stalo...
Áno je to milé, že sa tak smeje až sa pocika ale keď jej to vadí a hanbí sa už veru nie

1fifinka1
Včera o 18:42

Naša má 10 a keď sa fakt rehoce tak jej tiež ujde. Zatiaľ iba občas, a keď sa smeje naozaj veľa. Dakedy aj dva mesiace nič, no dúfam že sa to upraví.