icon

Ako riešiť podráždenie po stiahnutí predkožky 17-mesačného?

ludmila0rabe
31. júl 2025

Ahojte, súrne prosím o radu. Dnes sme išli za pani doktorkou, lebo malý 17 mes., si dva rana po sebe chytal pipík akoby ho bolel a cez deň v poriadku. Dnes sme s tým išli k pani doktorke ktorá mu stiahla pipika tak, že teraz večer pozerám že to ma popraskané - okolo horného kruhu asi 4 natrhnutia a vrstvené a veľmi podráždene, tak ze si nechce ani nechať chytiť pipik. Dala nám povodne ešte framykoin. Čo by ste robili na mojom mieste vy ? Malý ma úplne popraskanu a nathnutu kozu okolo na 4 miestach …. Muž sa vyjadril, že veď pani je pani doktorka tak asi vie… prosím o pomoc…

althejka
31. júl 2025

@ludmila0rabe pani doktorka mu narusila stiahnutim predkozku ,ktore bolo silnejsie nez treba. Framykoin to spravi, ale on je este malicky na take silne pretahovanie. Ak pipik nebol opuchnuty, zacervenaly, neplakal pri cikani, stacilo mozno iba vyumyvat v repiku. Ak by to take bolo, islo by o balanitidu,zapal predkozky a to sa nepretahuje,iba vyplachuje. Takze osetrujte framykoinom, do buducna jemne trenovat po kupeli,ked je koza elastickejsia.

anonym_ef406f
31. júl 2025

@ludmila0rabe navštívila by som urológa lebo ozaj moze mat dosť ublizene

zuzana11j
31. júl 2025

mocit maleho v harmanceku, repiku... 2 dni pockat a ked urolog..

zuzana11j
31. júl 2025

nasa pediatricka nechela stahovat,, skusala ale nezdalo sa jej to, tak nas poslala k urologovi,.. tam mu to vycistili a stiahli ako sa ma...

beata_k
31. júl 2025

@ludmila0rabe Na "pani lekarku" by som podala trestne oznamenie. Zhruba to by som urobila.

gelifil
31. júl 2025

dobra krava ta doktorka..

3petka
31. júl 2025

@ludmila0rabe toto má robiť urológ/gycka nie pani obvodná. Ako sa vôbec opovazila.
Treba smer urológ nech mu to pozrie. Kazdopadne ho to samozrejme stipe, boli. Treba natierať a neprestat teraz sťahovať lebo to čo mu natrhla sa ešte viac môže stiahnuť.

gelifil
31. júl 2025

urob mu odvar z repika, daj do poharika maleho vlazny a do toho nech cika alebo vo vani, chudacik mlay, musi ho to boliet....ja by som jej stiahla, juj, nervy mam!

bubuzu
31. júl 2025

Určite ten kúpeľ v repiku,to je taký zázrak.

anavixy
1. aug 2025

V prvom rade - chlapci si chytaju a budu chytat pipik stale. Ked ho nema viditelne cervenc opuchnuty a cika bez tazkosti ( a obzvlast ked to robil len rano a cez den nie! Ten pipik sa mu moze aj postavit, je to uplne normalne.), tak ho neber zbytocne k doktorke sadistke. 🙄 toto ma normalne nahnevalo…
Teraz mozes akurat tak repikovy kupel, kupel v sleze a framykoin a dufat, ze sa mu nespravia zrasty.

ludmila0rabe
autor
1. aug 2025
@anavixy

V prvom rade - chlapci si chytaju a budu chytat pipik stale. Ked ho nema viditelne cervenc opuchnuty a cika bez tazkosti ( a obzvlast ked to robil len rano a cez den nie! Ten pipik sa mu moze aj postavit, je to uplne normalne.), tak ho neber zbytocne k doktorke sadistke. 🙄 toto ma normalne nahnevalo…
Teraz mozes akurat tak repikovy kupel, kupel v sleze a framykoin a dufat, ze sa mu nespravia zrasty.

@anavixy my sme ho odniesli lebo ho mal začervenaný a mal ťažkosti ráno pri cikabi plakal. Nie len preventívne, kvoli naťahovaniu. Ale áno pani doktorka toto robiť nemala … ma to aj dnes krvavé :(