icon

Ako riešiť problémy so stolicou u 3-ročného dieťaťa?

Včera o 10:36

Ahojte
Syn ma 3r a nikdy nemal problém zo stolicou az teraz asi od augusta, najskôr som mu sem tam dala glycerinovu cipku, ale potom asi po 2-3 tyzdnich som zavolala dr, ta predpísala duphlac, nepomohlo. Potom kázala kupit forlax a davat týždeň ráno a vecer a mesiac 1x denne ...to potom kakal vela, tak teraz mu to asi týždeň nedávam a sme zas tam kde sme boli. Plače ze ho boli bruško, stona ked chce kakat. Volala som s dr a zas mam davat prášky, o týždeň mam zavolať ze ci pomohlo a zoberieme krv na meviem co uz mi to hovorila a ze asi bude treba aj gastro a hospitalizaciu :( ....prosim nemáte náhodou nejaku skusenoat a ako ste to riešili? Veľmi nechcem aby trpel :( nikdy od bábätka nemal problém az teraz. Jedlo sme nemenili, nedávam mu ani take jedla co ho môžu zapekat, pije vela vody, je aj odplienkovany na cikanie ale to kako nam rohi problemy.......dakujem za každú reakciu.

anonym_d4f9bc
Včera o 10:37

bojujeme ma 8 rokov, niekdy kaka kazdy den niekedy raz za 5 dni.krv mala OK ziadne anomalie konecnika.

anonym_d4f9bc
Včera o 10:38

@anonym_autor nasa nekakala aj 10 dni a neplakala ze ju daco boli. ale vekom sa to upravilo, kaka castejsie. jasne polievky, malo chleba sladkeho proste uprava stravy a pohyb je dolezity.

13uzivatelka11
Včera o 11:09

Probiotiká dávas? Synovi na pravidelnú stolicu veľmi pomohli probiofix inum, ale nemal až takýto problem..

herika
Včera o 11:16

cím skor na gastro, neboj sa toho. Ja uz lutujem, ze som to tahala tiez dlho ... neni uplne jedno, kedy dávas cipku, a kedy a kolko prásku toho Forlax-u. ...
Je to na dlho, ale gastro dr. to vie najlepsie urcit a pomoct. Nám trvalo asi 2 roky a teraz sme uz bez Forlaxu s kazdodennou stolicou .. (samozrejme vela ovocia papá)
Drzim palecky!

marcellka32
Včera o 12:53

Ananás, jahody, maliny, kiwi a zapiť vodou..

darius_a
Včera o 12:59

S nástupom do nejakého školského zariadenia to nesúvisí?

anna777115
Včera o 15:51

Daj spravit testi na potravinonove intolerancie. Dcere sa takto prejavovala alergia na kazein.