icon

Ako riešiť problémy so stolicou u 6-mesačného dieťaťa?

23. okt 2024

Čo presne to znamená keď polročné bábätko zapeka ? Stolicu má takú že už tretí deň ide z neho len malá šulka poprípade dve. Není to riedke ako dakedy. Proste sulka. Zacali sme aj prikmi dávam aj troška olivový olej aj probiotiká. Čo ešte môžem ? Alebo není zapeceny? Stolicu má každý deň ale tie šúľky iba bobky

pribinak
23. okt 2024

Zvýšiť pitný režim. Ak nedojcis tak napr ponúkať cajik, vodu.
A prikrm správ menej hustý, vynechaj na pár dni mrkvu, skús take vodnate typy zeleniny napr cuketa tekvica

autor
23. okt 2024

@pribinak no náš najväčší problém nechce ani vodu ani čaj už som zúfalá. Áno mrkvu skúsim vynechať vďaka

h2
23. okt 2024

Ježiši, až som sa zľakla toho názvu, vyzerá to, ako recept na zapekané dieťa. 😳😂

ina2405
23. okt 2024

@h2 🤣

tiezjedna
23. okt 2024

kokos, až vo mne hrklo😂

autor
23. okt 2024

@h2 to mi zmenili názov 😃

h2
23. okt 2024

Tak tým sa všetko vysvetľuje, už sa ničomu nedivím. 🤦‍♀️ Toto tu robia bežne. A vždy to zmenia úplne od veci.

autor
23. okt 2024

@h2 pomimo témy ale nechápem ani prečo mi stále zmizne meno, ja nedávam cielene že anonym

dominima
23. okt 2024

Vyskúšaj dať čaj s cukrom.. našu od malička zapekalo a čaj nechcela lebo je to horké a ptm mi sestrička vraví veď jej daj polku lyžičky cukru a teraz pije.. nenarobis nič vyskúšaj

anavixy
23. okt 2024

Namiesto caju s cukrom jej skus dat slivkovu stavu (napr od hipp), pomoze aj so zapchou a aj pitny rezim doplnis. Okrem toho skus vodovejsie prikrmy, polievky, tekutiny (plnohodnotne) ma aj vo forme mlieka. Mozes skusit pridat vlakninu, urcite nedavat mrkvu, zemiak.

rurutiax
23. okt 2024

Bebacare vláknina, nám sa osvedčilo iba to. 🙂 A to moju zapekalo riadne a často, pre nás to bol hotový zázrak.