Ako riešiť reflux u štvormesačného bábätka?
Ahojte zienky bude to asi na dlhšie len prosím fakt o radu ,nechcem znieť ako trápna prvorodička čo všetko zveličuje ale už fakt som zúfalá..mám 4 mesačnú dcérku na UM,od narodenia máme problémy s mliekom.Prvy mesiac na nutrilone to nás zapekalo,druhý mesiac sunar zaha,tretí mesiac babylove čo vyzeralo že nám konečne sedí,od kedy sme začali dávať sunar tak začala grckat najprv to bolo len teochu že jej len vybehlo no posledný mesiac je to hrozne,grca aj 4 hod po jedle! Poloha na brušku je hrozná lebo stále je vybehne mlieko,dva krát sa tak dogrcala že ju skoro až drhlo,2 hod po jedle ju držím len zvislo no aj tak sa dogrcala ,nieje to prúdom,len jej to vybehne niekedy viac,len už vidím že aj ona je potom nervózna,odpoved pediatria-to je normálne mám vydrzat,len mám pocit čím bližšie sme k 4temu mesiacu tým zo je horšie,nemôžem ju ani položiť lebo hneď grca 5x denne ju obliekam už to jw hrozne,máte niekto skúsenosti kedy to preslo? Alebo trvať na svojom nech nás pošle na gastr alebo to nieje len také zle a preháňam?:(((btw,kako sa mi toez nejak nezdá,je zelene a smrdí:(
Môže to byť aj abkm, a vôbec nie len reflux. Gastro

Reflux mlieja je v tomto veku ešte normálny,na gastro by ti robili sono na potvrdenie refluxu.vystriedala si už dosť mliek od narodenia,aj to niekedy môže robiť problémy.Skusila si už davat probiotiká?Tie upokoja zazivaci trakt,aj stolica môže byť lepšia. Stolica dozelena býva po UM.Ak to zvracanie nie je prúdové a veľa tak by som vydržala.