icon

Ako riešiť sopel a kašeľ u dvojmesačného bábätka?

kitycat
18. júl 2025

Zienky, nejake tipy?
Slova povzbudenia? 🥹🙏

Maly ma sopel, no a nieco co asi je kasel, je to len taky krik. Vzdy ked maly zacne plakat ma v sekunde pod nosom sopel, bubliny, ked kychne, tak to vyleti.
Ale krd chcem odsat, tak nic nejde?!

Viem ze mozem morsku vodu a nasivin, ale zda sa, ze ja dnes spim posediacky lebo akekolvek polozenie, aj na klinovy vankus, ho zobudi..

janinah
18. júl 2025

Prilis maly na samoliecbu.volaj pediatričke vzhladom na ten kašeľ.Z nosa odsavat tak.ze hadičky strciš kolmo k zahlaviu nie hore smerom k čelu pozri si anatomiu nosovej dutiny.Nastriekat morsku vodu.odsat a dat nasivin .ten len 2x denne.pozri navod.

lucia13022023
18. júl 2025

S 2m bábätkom by som určite prinajmenšom volala dr, nech ona nastaví liečbu, nie modrý koník.

anonym_7382a7
18. júl 2025

@kitycat choďte dnes k pediatričke, určite ho popočúva a spraví crp, odporučí ďalší postup

zuzanka.zuzu
18. júl 2025

neviem ako vážny je kašeľ ale sopel u takto malého moja pedi neriešila vôbec nijako keď sme to riešiť chceli, pretože ako sama píšeš, odsať nejde takže musí len vytiecť 🤷 ale presne ako povedala, ako prišlo tak aj odíde, netreba to rozdráždiť ešte viac, žiadne experimenty

michaela329
18. júl 2025

Museli sme to v troch mesiacoch zvládnuť len s odsávačkou a sterimarom, zvýšená postieľka...do 5 dní bol dobre. Keby sa Ti nezdal, choď k Dr.

anavixy
18. júl 2025

S pediatrom kazdopadne.

evcagabi
18. júl 2025

Len 2m babo som riesila osobne s pediatrickou. Ked mala nadchu v 8m to uz som len volala a odkonzultovali sme po tel. Je to malinke, urcite smer lekar