Ako riešiť sopel a kašeľ u dvojmesačného bábätka?
Zienky, nejake tipy?
Slova povzbudenia? 🥹🙏
Maly ma sopel, no a nieco co asi je kasel, je to len taky krik. Vzdy ked maly zacne plakat ma v sekunde pod nosom sopel, bubliny, ked kychne, tak to vyleti.
Ale krd chcem odsat, tak nic nejde?!
Viem ze mozem morsku vodu a nasivin, ale zda sa, ze ja dnes spim posediacky lebo akekolvek polozenie, aj na klinovy vankus, ho zobudi..
S 2m bábätkom by som určite prinajmenšom volala dr, nech ona nastaví liečbu, nie modrý koník.
@kitycat choďte dnes k pediatričke, určite ho popočúva a spraví crp, odporučí ďalší postup
neviem ako vážny je kašeľ ale sopel u takto malého moja pedi neriešila vôbec nijako keď sme to riešiť chceli, pretože ako sama píšeš, odsať nejde takže musí len vytiecť 🤷 ale presne ako povedala, ako prišlo tak aj odíde, netreba to rozdráždiť ešte viac, žiadne experimenty
Museli sme to v troch mesiacoch zvládnuť len s odsávačkou a sterimarom, zvýšená postieľka...do 5 dní bol dobre. Keby sa Ti nezdal, choď k Dr.
S pediatrom kazdopadne.
Len 2m babo som riesila osobne s pediatrickou. Ked mala nadchu v 8m to uz som len volala a odkonzultovali sme po tel. Je to malinke, urcite smer lekar

Prilis maly na samoliecbu.volaj pediatričke vzhladom na ten kašeľ.Z nosa odsavat tak.ze hadičky strciš kolmo k zahlaviu nie hore smerom k čelu pozri si anatomiu nosovej dutiny.Nastriekat morsku vodu.odsat a dat nasivin .ten len 2x denne.pozri navod.