icon

Ako riešiť suchú pokožku u trojročného dieťaťa?

tim23
Včera o 14:54

Ahojte ženy. Hľadala som v diskusiách, ale skoro všetko čo bolo odporúčané sme už skúšali, takže zakladám novú diskusiu. Ide o to, že 3 ročný syn má suché, drsné ruky a tiež nohy. Ešte ako bábätku mu dr predpísal excipial ale z toho mi plakal čo ho zrejme štípalo. Skúsili sme aj bioderma abc (niesom si istá ale asi takto nejak sa to volalo), no veľmi to nepomohlo. Sprchujem ho s oilatum junior. Potrebujem mu dnes niečo kúpiť tak poraďte nejaký krém, najlepšie čo sa dá kúpiť v dm, dr max alebo teta drogérii 🙂 Ďakujem

viestta
Včera o 14:57

skusali ste indulonu atopiredu? (maju aj v DM) Ta nestipe Z lekarne infadolan

anonym_ca4af3
Včera o 15:57

La roche lipikar sprchovy olej alebo aj detsky sprchac bioderma
A po kupeli natriet la roche Lipikar Baume AP+M
Vsetko vhodne od babatka

anonym_fe23e5
Včera o 17:19

@tim23 pridajte mu do stravy viac zdravých tukov, kostný vývar, zeleninu, fermentované potraviny... a menej múky, sladkých potravín a nápojov.... dopĺňajte vitamín D a rybí olej.
Nekupuj žiadne krémy s chémiou, skúste čistý bio kokosový olej, alebo bio bambucké maslo + kúpeľ so soľou z mŕtveho mora.

slavomira236
Včera o 20:52

@tim23 my sme pouzivalu adermu len po tej mi dieta smrdeli aj jeho oblecenie,skusali sme aj kyselunu mliecnu..potom som ju natierala imunoglukanom mliekom. Plus ten oilatum do kupela. Moja excipial nemohla jej urea merobila dobre. Excipial som skusala aj ja mna tiez ponom este vsetko viac svrbi pali