Ako riešiť vodový hlien u 2-ročného dieťaťa?
Ahojte, prisla som si po radu. Resp. Vase skusenosti. Mam dcerku 2r., je asi prvy krat poriadne chora. Teplota jej vystupila nad 38, dali sme nurofen sirup, tonsa nam podarilo zrazit ale nonstop jej tecie z nosa, vodovy hlien. Odsajeme a o 2 minuty zase. Nevie ani spinkat len pocujem jak v nej dunia tie hlieny. Naozaj velke mnozstvo. Vyvysili sme postielku nech jej nezateka soplik. Ale nic, stale je po 5 minutach hore a len jej to tecie...odsavat kazdych 5 min asi nie je zdrave tiez a utierat to tiez nie je riesenie. Na pohotovost s tym asi tiez nie. Viete mi prosim poradit? Kedze je vikend, pediatricka neordinuje...este dodatocna otazka ake je potrebne vyvysenie v postielke?
Čoho sa bojíš? Však ako u dospelého, najprv leje z nosa a potom sa hlien zahusťuje. Teplota nie je vôbec vysoká. Hlavne v noci ešte nemať v izbe suchy vzduch.
Odsavat odsavat odsavat. Na noc by som dala sprej nasivin, nech sa jej dobre dycha (hned po odsati). Ak mas doma fenistil kvapky, alebo aerius tak daj ale je to na predpis tak asi nebudes mat.
Mozte ist v pondelok k doktorke ale mne pediatricka pri silnej nadche rovno povedala, ze pri malych detoch proste dva tyzdne treba vydrzat.
Odsavat odsavat odsavat. Na noc by som dala sprej nasivin, nech sa jej dobre dycha (hned po odsati). Ak mas doma fenistil kvapky, alebo aerius tak daj ale je to na predpis tak asi nebudes mat.
Mozte ist v pondelok k doktorke ale mne pediatricka pri silnej nadche rovno povedala, ze pri malych detoch proste dva tyzdne treba vydrzat.
@anonym_fe6495 fenistil kvapky mam. To nam predpisala ak by niekedy sme potrebovali ale myslela som, ze to je len na alergie. Dakujem za tipy
@anonym_fe6495 fenistil kvapky mam. To nam predpisala ak by niekedy sme potrebovali ale myslela som, ze to je len na alergie. Dakujem za tipy
@deniiisia ono to zmiernuje priznaky alergie, cize aj nadchu. Nam to tiez dala doktorka s tym, ze mame dat na noc, aby sme sa aspon trochu vyspali. Takze kvapky, odsat, dat nasivin alebo podobny sprej a snad bude lepsie, drzim palce.
Čoho sa bojíš? Však ako u dospelého, najprv leje z nosa a potom sa hlien zahusťuje. Teplota nie je vôbec vysoká. Hlavne v noci ešte nemať v izbe suchy vzduch.
@domka222 nikde som sice nenapisala, ze sa bojim ale ano. Chcem jej ulavit, lebo ma trapi ze sa moja 2 rocna dcerka trapi...

Daj jej antihistaminiká ...