Ako riešiť vyrážky u trojročného dieťaťa?
Dobrý večer, prosím vás, čo to môže mať syn na telíčku? Už to má tretí týždeň...po trojdňovej teplote sa takto vyhadzal...a rozširuje sa mu to, mal to na stehnách a jednom predlaktí, teraz už aj ústa a na brušku, detská nás odbila fenistil kvapkami, termín u koznej až september....nejaká alergická reakcia? Ekzém? Baktéria? Na ústach si to škriabe. Ďakujem za každý postreh.
Naspäť k pediatricke. 3 týždne je na vyrážky už dlho
Nemôže to byť siedma choroba? Fenistil dávaj ďalej, je dobrý aj B vitamín napr. v kvapkách.
@kristina2412 nemal by to na dlaniach a chodidlách? U detskej to mal také suchšie , kúpala som ho v hypermangane....teraz zase červené a viac
@kristina2412 nemal by to na dlaniach a chodidlách? U detskej to mal také suchšie , kúpala som ho v hypermangane....teraz zase červené a viac
@veron2811 dcéra má teraz, na dlaniach nemá nič , mala len na zadku, okolo úst a 2 ks na chodidlách. Ani staršia dcéra nemala na rukách , len pár na prstoch nôh.
@veron2811 dcéra má teraz, na dlaniach nemá nič , mala len na zadku, okolo úst a 2 ks na chodidlách. Ani staršia dcéra nemala na rukách , len pár na prstoch nôh.
@kristina2412 a tiež predtým teploty boli? Zajtra skúsim ešte radšej zavolať detskej ..už sa bojím,ma to ozaj čoraz viac...koľko to môže trvať vám povedali? Tie vyrážky kým zmiznú
Mali vysokú horúčku obe, to nezvyknú mať , najprv som myslela, že úpal,ale obe sa vysypali. Hrdlo ho neboli?
Mali vysokú horúčku obe, to nezvyknú mať , najprv som myslela, že úpal,ale obe sa vysypali. Hrdlo ho neboli?
@kristina2412 nie, neboli chvíľku mal iba soplik slabý ale už dobre...
Aspon vidno ako su ti lekari mudri,h.vno vedia s prepacenim.
@veron2811 zacinajuci ekzem.vyradit sladkosti,alergeny ako citrusy a orechy,paradajky,vsetko parfemovane,ziadne peny do kupela.zatial premastovat modrou indulonou(nam velmi pomohla,syn je ekzematik),kupit Oilatum alebo Linolu do kupela-premasti pokozku,pokracovat s Fenistilom,a uz len cakat na termin u koznej🤷♀️

Nemôže to byť siedma choroba? Fenistil dávaj ďalej, je dobrý aj B vitamín napr. v kvapkách.