icon

Ako rozpoznať hnidy vo vlasoch?

pusinka263
6. júl 2024

Ahojte. Naozaj som to nazivo nikdy nevidela,takze prosim o radu tie,ktore uz ano.
Maju to vo vlasoch obe,nie vela. Ja to nemam. Male vsi,ktore chodia po hlave,vlasoch,nevidim vobec. Nasla som len toto. Hlavy ich absolutne vobec nesvrbia. Sledujem ich a naozaj ani raz za neposkriabu. Mladsia dcera ma suchu pokozku hlavy,tak som si najprv myslela, ze su to zvysky lupin.ale drzi sa to na vlasoch. Vycesat to nejde. Mne to pride.ako.nieco vysusene,nezive. Co pozeram foto na nete,tak z toho neviem sama posudit. Skola nehlasila nic. Nemaju to len popri pokozke ale aj po dlzkach.
Dakujem za kazdy nazor.

Ako rozpoznať hnidy vo vlasoch?Ako rozpoznať hnidy vo vlasoch?
Strana
z2
drakvak
10. júl 2024

@martinecka11 A počula som, že keď bežné šampóny na vši nezaberajú, treba použiť silnejší pre psov… osobnú skúsenosť však nemám.

pusinka263
autor
10. júl 2024

@martinecka11 v inej diskusii som citala ze pomohla alpa,kondicioner,tea tree olej. Ja keby ze chytim,davam hned faebu na vlasy..ja mam svetle,takze rovno asi odfarbit na blond. Ja som kupila uz tu alpu aj tea tree olej. V obchodiku mi poradila aj toto co je na foto

pusinka263
autor
14. júl 2024

Ahoj.dnes ideme davat 2.krat paranit po 7dnoch. Každý deň ich cesem,nachadzam kazdy den menej hnid,ale vzdy zopar najdem. Co ro realne znamena?su to nove hnidy alebo ako?davam im aj tea tree pae kvapiek na pokozku a vlasy.obliecky kazdy den ciste aj oblecenie. Dakujem

Strana
z2