Ako sa používa yabro?
Asi som blba, ale ide ma poraziť. Prosím ako sa to používa? Podarilo sa mi zlomiť to sklíčko, ale obsah ani za pána nejde vyliať. Riedi sa to? Niečo sa do inhalatora podarilo vyliať ale po zapnutí nič nejde......NIČ!!!!
Vďaka
Ja obratim flasticku a klepkam po dne, kym nevyklepkam cely obsah (alebo kolko potrebujem). Yabro nevidiet tak ako Vincentku, tym sa netreba nechat zmiast. Ja osobne si ho ale riedim Vincentkou.
Tiež riešim vincentkou
Ja to vytahujem ihlou a striekačkou. A tiez to riedim vincentkou alebo fyziologickym roztokom
Ahoj, nam lekarnicka poradila nabrat tekutinu z ampulky do striekacky (s nasadenou ihlou) a potom to dat do inhalatora. Yabro som neriedila, para nesla ziadna, ale pekne sa to "vyinhalovalo" a pomohlo. Neviem poradit, ci sa moze pred spanim.
Ďakujem krásne všetkým. Myslela som, že ja som už totálne blbá ale vidím že tá ampulka je blbá 😄
Mohli dat k tomu aspoň popis.... pre bloncky
najlepsie asi striekackou s ihlou, akurat pri yabre je trosku problem, tam treba vykonnejsi inhalator, tie malo vykonne su na nic v tomto pripade (osobna skusenost)
na Yabro potrebuješ kompresorový inhalátor (výkonný), lebo Yabro je husté a obyčajné inhalátory nedokážu z neho spraviť aerosol. Napr. my máme Omron AirComp - výkonný inhalátor a trvá mu odhadom 10 minút, kým je vidieť "paru" pri inhalovaní Yabra.
My yabro dávame len na noc, cez deň inhalujeme ambrobene a večer yabro. Riedim tiež vincentkou a vyťahujem ihlou
Tak veru, Yabro je hustejšie ako napr. Vincentka a na jeho rozprášenie potrebuješ výkonnejší inhalator. Ja to ale riedim fyziologickým roztokom.

A môžem to dať vôbec inhalavať pred spaním 3r dieťaťu?