icon

Ako sa prejavuje alergia na mlieko?

ala76
12. feb 2013

mamicky ako ste zistili ze ma vase dieta elergiu na mlieko a ako sa to prejavovalo? 🙂

Strana
z2
mizu89
7. mar 2016

@evkafekete a co mu mam dat na veceru pred spanim namiesto mlieka.ani nutrilon nedavat?

evkafekete
4. apr 2016
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.

@mizu89 ja som teraz pozerala niektore um a niektore su uz aj pre deti so zvysenym predpokladom alergie. Mozno nieco take by bolo fajn vyskusat, skus sa aj v lekarni poradit.

petulda333
4. apr 2016

@mizu89 moj syncek ma alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka,vystriedali sme viacero um kym sme zistili co malemu je,mal krce,vracal a vyhadzal sa nam..a potom uz ani pit nechcel to mlieko,az alergologicka nam povedala ze to vyzera na alergiu na mlieko,a kym prisli vysledky (cca 3tyzdne) tak sme kupili bezlaktozove mlieko a vyhovovalo nam,a potom nam ho dr podla vysledkov zmenila na nutrilon alergy care..a je po problemoch..a su aj hypoalergenne mlieka ale tie su pre deti s predpokladom na alergiu akukolvek,toto sme mali aj my le nevyhovovalo nam kvoli bkm

sarah2012
9. apr 2016

Ahojte babi..moja dcera ma 4r. a ma alergiu na mliecnu bielkovinu..intoleranciu laktozy..alergiu na soju + reflux..viete mi poradit nejake recepty ak je tu niekto tiez z takymi diagnozami..fakt uz neviem co varit

charity
9. apr 2016

@sarah2012 Existuju smotany z ryze, mandli, syry z kokosoveho mlieka, takze s takymito nahradami mozes varit cokolvek. ;)

sarah2012
10. apr 2016

Ano to viem ale to co mozme pri alergiiach jest tak nemozme pre reflux..fakt je toho malicko a stale tocim tych par receptov dookola a malej sa to uz nepaci velmi

peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzi26
28. jún 2016

Preco vykaly zvierat zaberaju na alergie a preco hygiena alergie spusta https://www.postoj.sk/15020/dnes-robime-alergik...

slavibrcka
20. apr 2017

@mizu89 mne kamoška poradila vlockove kaše na vode. Do toho popucit banan, postruhas jablko, mango, primiešala presnidavku. Alebo dostať aj instantné kaše normálne v bio sekcii v drogerke. Zarobis s vodou alebo ryžovým mliekom s hotovo.

andrea2722
30. nov 2018

Ahojte maminy. Chcem sa ooytat, ci moze ist u nas o alergiu na bkm. Dcerka 4m, po vypiti a pocas pitia sa prehyba, ma krce, je nekludna. Ked si cche uvolnit vetry, boki ju to. Stolicu ma 3 aj 4x do dna. Je dokrmovana hipp ha, nakolko sa odtrhala od prsnika. Ked zaspi, budi sa po chvili a vkuse sa vypina. Vypije mi max 110ml, je velmi nepokijna. Stolica smrdi dakedy tak kyslo. Vecer ide spat o pil 8 a je pomaly 10 kym chuda zaspi. Budi sa stinka a place. Uplne zle jej to travi to mlieko. Boki sme na gastro, vysetrenie ziadne uba pohovor. Kazali ist na prikrm, ze to sa zlepsi. Davam 4 den mrkvu no zlepsenie ziadne. Ak sa nezlepsi, dat mlieko nutrilon alergy care, bez toho aby urobili testy. Pred kijenim a krmenim davam kvapky coliprev na stiepenie laktozy a krce a nepoj mame stale. Aj slabo priberame, cely den len okolo malej, co je chuda nekludna. Je to prejav bkm vsak.

peter952
Odpoveď bola odstránená
veronikaaa13
5. feb 2021

@aslana kozie moze?

aslana
5. feb 2021

@veronikaaa13 ano,,, ak má alergiu na bielkovinu kravského mlieka tak áno môže kozie,,,, a ak ma intolerancie na laktózu tak opatrnejšie lebo tiež obsahuje laktózu, hoci menej ako kravské mlieko,,,, ale my sme pili kozie mlieko a nebol problém

janula2511
6. máj 2021

@dejka77 ahoj prosím ťa ako ste s alergikov na mlieko?

dejka77
6. máj 2021

@janula2511 Dcera to mala rok a stvrt, potom uz mohla opat jest ml.vyrobky.

janula2511
6. máj 2021

@dejka77 to celý rok bola malá fľaky po tele?

dejka77
6. máj 2021

@janula2511 Ked som vysadila mlieko, tak to prestalo. Po roku a stvrt uz mohla ml.vyrobky a nemala flaky. Resp. to co mala, bola zihlavka.

janula2511
7. máj 2021

@dejka77 a veľa toho mala po tele. Mi sa teraz trápim už 3 týždne je vyhodený ako fľaky skôr, vyzerá to ako žihľavka. Chodíme na kožné a k alergologovi ideme ešte. Lebo nevieme na čo má alergiu. Takže momentálne prísnu diétu ma. Začalo na predlakti potom sa to rozšírilo na brucho druhu ruku a obe nohy. Nohy má najskaredsie. Totálne celé. Dr nás ešte aj plasi nemocnicou.

dejka77
7. máj 2021

@janula2511 Mala celkom dost. Ono sa to tak striedalo, lebo to mizlo, ale vytvaralo sa na dalsich miestach nove. Najhorsia bola smotana. Ked zjedla smot. omacku, este v ten den mala vyhadzany cely trup. Vtedy som uz definitivne vedela, ze to robi mlieko.
Moze to byt aj z pesticidov, liekov, alebo alergia na chlad/teplo.

Strana
z2