Ako sa prejavuje mrľa u dieťaťa?
Malo niektore dieta mrle? Ak ano. Ako sa to prejavovalo. Dakujem
Ja teda nemam ziadne take skusenoati ako popisuje pani vyssie.Svrbela iba ritka a bola tam.Nic ine.
@maminkadeticiek a ako to bolo zo spankom cez noc?
@adel2020 treba zavolať pediatrickej a buď preventívne nasadí antiparazitika alebo ti povie aby si na noc nalepila na konecnik lepiacu pásku a doniesla ju na rozbor pripadne stolicu vzorku. V prípade potvrdenia alebo bránia antiparazitik je vhodne v čase liečby meniť posteľne prádlo a spodné prádlo a uteráky a prať minimálne na 60 stupňov ideálne prezenlit . Krátke nechty a poctivo umývať ruky hlavne po toalete ale stále teda 😉. Ideálne do stravy zaradiť tekvickove semienka, čaje z byliniek ktoré sú prirodzene antiparazitika plus cesnak. Všetko sú to prírodne antiparazitika a plus obmedziť sladké.
Parazitex sirup davat mesiac a urcite zmiznu.Moja sa budila v noci.Svrbelo ju. A potom som aj nasla v stolici.Rozbory neukazali nic.Dr.predpisala lieky,z tych ju bolelo brucho a vobec jej nezabrali.Resp.sa stale vracali aj ked sme dali opakovane.

@adel2020 ahoj mam stým skúsenosť moja dcerka to asi mala pred rokom neviem ci to ma každé dieťa rovnako ale moja dcéra mala vysoku teplotu a po celom tele bola vysypana od žihlavky druhý den sme boli u obvodnej dala jej sirup kotory mala zobrať iba raz do mesiaca tak som jej ho hnedd dala hned to všetko vykakala no lepsie povedané hnačkovala a od toho času do dnes chvála boha sa nam to nezopakovalo