icon

Ako sa účinne zbaviť vší?

dobry den, ako sa zbavit vsi vyskusali sme uz snad vsetko a nic nepomaha

Strana
z2
melalex
9. apr 2024

@zubrienkazubrienka My sme vyskúšali všetko, dcéra sa nemohla zbaviť vši rok a potom sme vyskúšali Nydu a bolo po probléme.Ten elektrický odvsivovac za mňa otras,hneď sa dolámal.

danyelia
10. apr 2024

@fido69 V poriadku, môže byť, nehádam sa, ja som túto info dostala od predávajúcej a ďalej to nijak neskúmala 🤷‍♀️

vida30
21. feb 2025

Malá doniesla vši ..mala ich určite dlho nikdy v živote som to nevidela a nevšimla ich .. no keď jej to už behalo po hlave tak som si všimla až .. no použili sme šampón a vyčesali.. živé nemá .v nedeľu sme to robili ... No má plnú hlavu mikro bielych bodiek .. je nemysliteľné jej to vycesat .. ani nechtami to nejde .. je možné že jej to takto ostane ale už sa nevyliahnu ďalšie .. samozrejme striekam jej aj Alpu s vodou .. v nedeľu po týždni este raz šampón použijem ..nič väčšie som nenašla ako mikro bodky na vlasoch už..len ja nechápem čí tie bodky musia zmiznúť ? Lebo som čítala že to ostáva na hlave a odrasta s nimi ..mne to ani puknut nejde nič..podľa mňa je to už vyschnuté ..kukám jej vlasy každý deň ale furt len mikro biele bodky .. všetko vyprane samozrejme

yoxinka
21. feb 2025

@vida30
Tie bodky nalepené na vlasoch sú hnidy. My sme si s mužom zobrali každý jednu dcéru a CELÝ VÍKEND sme vyťahovali z vlasov hnidy. Každý vlas chytiť, hnidu medzi nechty a po vlase vytiahnuť. Hnidy nevyčeš aj keď … môžeš skúsiť hrebeň všivák. Ako môžu byť niektoré vyschnuté, ale to nemáš ako zistiť. Keď tam má toho plnú hlavu, isto sa nejaká pri živote nájde a o chvíľu máš zase zavšivavené dieťa. Keď mal vši syn, tak šiel skoro dohola, všetko sme oprali a bolo po probléme. S babami je to komplikovanješie 😬.

vida30
21. feb 2025

@yoxinka ale keď som si to dobre naštudovala .. vyhliahne sa z nich malá ktorá cca 10 dní nekladie vajíčka .. čiže ak jej ešte dva x po 7 dňoch urobím vlasy so šampónom tak by mali byť všetky KO bez nových vajíčok ...

jamidea
21. feb 2025

@zubrienkazubrienka preliat hlavu octom

selenka7
22. feb 2025

@vida30 to chces fakt nechat dieta s hnidami na vlasoch? Moja dcera ma vlasy po pas, brutalne huste, stalo ma to kopec nervov a casu, 2 tyzdne vycesavania 2x denne, ale hanba by ma fackovala poslat ju do kolektivu s hnidami.

vida30
23. feb 2025

@selenka7 to naozaj nechcem .. robím to tiež 3-4 x do dňa cca po 30-40 minútach ale ide to pomaly ..teraz máme za sebou dve hodiny ..ono voľným okom to nie je už ani vidieť ..ale keď svietnik celovkou tak bohužiaľ ich je tam ešte dosť ..ale.nic väčšie sme ani po týždni nenašli ..mne išli skôr o to že keď to napríklad nežije či sa to nevysusi a neodpadne samo ....ale to už vidím že nehrozí

Strana
z2