icon

Ako sa zbaviť bradavice na nohe u detí?

Dnes o 07:59

Prosim Vas, je toto stale kurie oko?

Syn 6 rocny, pouzivali sme Duofilm, 2x sme to odlupovali a kurie oko je tam zjavne stale.

Dakujem! Pripadne, co na to?

Ako sa zbaviť bradavice na nohe u detí?
parvinka0001
Dnes o 08:15

Kolodium Forte

ivicatolic
Dnes o 08:28

@anonym_autor moja známa to práve má, ideme ostrihať okolie, verumal, ak nepomôže smer chirurgia, celé vyrezať..... známej dcére to chirurg vyrezal, spravilo sa hneď vedľa, má to hlboké korene a ľahko narastie znovu, proste pliaga

kacena4
Dnes o 09:46

nám pomohlo kolodium vyžralo to a zmizlo nemuseli sme riešiť vypalovanie

ivanka0603
Dnes o 09:54

@anonym_autor babský recept - plátky cibule namočiť do octu, nechať luhovať 3 dni. Potom na noc prilepiť na to miesto. Takto prikladať cca týždeň, postupne sa to bude dat vystrihať. Budú sa dať vytiahnuť všetky korienky.

anonym_6a1e1f
Dnes o 11:36

Kolodium Forte úplne top. Dcérka mala na nohe kurie oká...aj také už bolestivé, po 4 dňoch úplne všetko zmizlo. Len pozor na okolitú kožu

autor
Dnes o 12:01

@anonym_autor Ženy, googlim a to nie je kurie oko ale bradavica, lebo syn ma v strede čierne bodky. Pomaha to kolodium aj na to?

autor
Dnes o 12:02
@anonym_6a1e1f

Kolodium Forte úplne top. Dcérka mala na nohe kurie oká...aj také už bolestivé, po 4 dňoch úplne všetko zmizlo. Len pozor na okolitú kožu

@anonym_6a1e1f Prosim, je to aj na bradavice?

autor
Dnes o 12:02
@ivanka0603

@anonym_autor babský recept - plátky cibule namočiť do octu, nechať luhovať 3 dni. Potom na noc prilepiť na to miesto. Takto prikladať cca týždeň, postupne sa to bude dat vystrihať. Budú sa dať vytiahnuť všetky korienky.

@ivanka0603 Dakujem velmi pekne.

autor
Dnes o 12:03
@ivicatolic

@anonym_autor moja známa to práve má, ideme ostrihať okolie, verumal, ak nepomôže smer chirurgia, celé vyrezať..... známej dcére to chirurg vyrezal, spravilo sa hneď vedľa, má to hlboké korene a ľahko narastie znovu, proste pliaga

@ivicatolic Akurat googlim, ze to nie je kurie oko ale bradavica, lebo to ma v strede cierne korene.

autor
Dnes o 12:05

Mna z toho trafi.

anonym_6a1e1f
Dnes o 12:14
@anonym_autor

@anonym_autor áno...mne s tým zišla bradavica

anonym_6a1e1f
Dnes o 12:15
@anonym_autor

@anonym_autor veď si o Tom prečítajte...predávajú to v každej lekárni, dodržujte postup 👍

maryetta
Dnes o 12:16

Bradavice mam na 100% osvedceny ocot. Na tampon. Obciaz. Syn mal ozaj skaredu. Velku. A uzasne co to spravilo.

stefany29
Dnes o 13:19

Duofilm je super. Nám zabral. No určite sme odlupovali viac ako 2x. Až kým sa to nevyčistilo celé.

hviezdicka002
Dnes o 13:26

Áno na fotke je bradavice. Skôr by som išla ku kožnej a nech to vypáli dusíkom ako doma sa trápiť

lasona
Dnes o 13:30

Je to bradavica a nie kurie oko. Bud smer kozna, alebo duofilm, kolodium forte..posilniť imunitu

autor
Dnes o 14:21
@lasona

Je to bradavica a nie kurie oko. Bud smer kozna, alebo duofilm, kolodium forte..posilniť imunitu

@stefany29
@hviezdicka002
@lasona Ďakujem. Akurát sa s tým trapime 2 mesiace a davame Duofilm. Este zvazim to kolodium forte. Dnes sme to zosrabavali pemzou a rozmyslam, ze na tie korene zas dam Duofilm. Alebo smer kožna, nech to vypali, lebo toto je nekonecny pribeh. Navyse, syn pri tom obrezavani kozicky place akoby sme ho rezali.

anonym_932326
Dnes o 14:41
@anonym_autor

@stefany29
@hviezdicka002
@lasona Ďakujem. Akurát sa s tým trapime 2 mesiace a davame Duofilm. Este zvazim to kolodium forte. Dnes sme to zosrabavali pemzou a rozmyslam, ze na tie korene zas dam Duofilm. Alebo smer kožna, nech to vypali, lebo toto je nekonecny pribeh. Navyse, syn pri tom obrezavani kozicky place akoby sme ho rezali.

@anonym_autor Ja len bacha na tu pemzu, bradavice su infekcne, aby si to niekto iny z rodiny na seba nepreniesol ked ju bude pouzivat. Tu ktorou ste to oskrabovali by som vyhodila a uz viac nepouzivala 🫣

maryetta
Dnes o 14:45

Fakt skus ocot. Ja som roky rozne tieto pripravky a nepomohlo nic.

anonym_63379c
Dnes o 14:46
@ivanka0603

@ivanka0603 nie náhodou cesnak?

autor
Dnes o 14:49
@maryetta

Fakt skus ocot. Ja som roky rozne tieto pripravky a nepomohlo nic.

@maryetta Ahoj. Jedine, co ma odradza na octe, je ze moj muz neznesie ocot, ze jeho pri tom napina, ked by som to synovi aplikovala. Ja s tym osobne nemam problem.

maryetta
Dnes o 15:20
@anonym_autor

@maryetta Ahoj. Jedine, co ma odradza na octe, je ze moj muz neznesie ocot, ze jeho pri tom napina, ked by som to synovi aplikovala. Ja s tym osobne nemam problem.

@anonym_autor jaaaaj. No to hej ☹ to je problem. Ale inac fakt. Sila 🙂

ivanka0603
Dnes o 18:39
@anonym_63379c

@ivanka0603 nie náhodou cesnak?

@anonym_63379c nie, cibuľu....mám odskúšané

ivicatolic
Dnes o 19:42
@anonym_autor

@ivicatolic Akurat googlim, ze to nie je kurie oko ale bradavica, lebo to ma v strede cierne korene.

@anonym_autor kožná mi povedala, že ten verumal dáva aj na bradavice aj kurie oká