Ako sa zbaviť bradavice na nohe u detí?
@anonym_autor moja známa to práve má, ideme ostrihať okolie, verumal, ak nepomôže smer chirurgia, celé vyrezať..... známej dcére to chirurg vyrezal, spravilo sa hneď vedľa, má to hlboké korene a ľahko narastie znovu, proste pliaga
@anonym_autor babský recept - plátky cibule namočiť do octu, nechať luhovať 3 dni. Potom na noc prilepiť na to miesto. Takto prikladať cca týždeň, postupne sa to bude dat vystrihať. Budú sa dať vytiahnuť všetky korienky.
Kolodium Forte úplne top. Dcérka mala na nohe kurie oká...aj také už bolestivé, po 4 dňoch úplne všetko zmizlo. Len pozor na okolitú kožu
@anonym_autor Ženy, googlim a to nie je kurie oko ale bradavica, lebo syn ma v strede čierne bodky. Pomaha to kolodium aj na to?
Kolodium Forte úplne top. Dcérka mala na nohe kurie oká...aj také už bolestivé, po 4 dňoch úplne všetko zmizlo. Len pozor na okolitú kožu
@anonym_6a1e1f Prosim, je to aj na bradavice?
@anonym_autor babský recept - plátky cibule namočiť do octu, nechať luhovať 3 dni. Potom na noc prilepiť na to miesto. Takto prikladať cca týždeň, postupne sa to bude dat vystrihať. Budú sa dať vytiahnuť všetky korienky.
@ivanka0603 Dakujem velmi pekne.
@anonym_autor moja známa to práve má, ideme ostrihať okolie, verumal, ak nepomôže smer chirurgia, celé vyrezať..... známej dcére to chirurg vyrezal, spravilo sa hneď vedľa, má to hlboké korene a ľahko narastie znovu, proste pliaga
@ivicatolic Akurat googlim, ze to nie je kurie oko ale bradavica, lebo to ma v strede cierne korene.
@anonym_autor áno...mne s tým zišla bradavica
@anonym_autor veď si o Tom prečítajte...predávajú to v každej lekárni, dodržujte postup 👍
Bradavice mam na 100% osvedceny ocot. Na tampon. Obciaz. Syn mal ozaj skaredu. Velku. A uzasne co to spravilo.
Duofilm je super. Nám zabral. No určite sme odlupovali viac ako 2x. Až kým sa to nevyčistilo celé.
Áno na fotke je bradavice. Skôr by som išla ku kožnej a nech to vypáli dusíkom ako doma sa trápiť
Je to bradavica a nie kurie oko. Bud smer kozna, alebo duofilm, kolodium forte..posilniť imunitu
Je to bradavica a nie kurie oko. Bud smer kozna, alebo duofilm, kolodium forte..posilniť imunitu
@stefany29
@hviezdicka002
@lasona Ďakujem. Akurát sa s tým trapime 2 mesiace a davame Duofilm. Este zvazim to kolodium forte. Dnes sme to zosrabavali pemzou a rozmyslam, ze na tie korene zas dam Duofilm. Alebo smer kožna, nech to vypali, lebo toto je nekonecny pribeh. Navyse, syn pri tom obrezavani kozicky place akoby sme ho rezali.
@stefany29
@hviezdicka002
@lasona Ďakujem. Akurát sa s tým trapime 2 mesiace a davame Duofilm. Este zvazim to kolodium forte. Dnes sme to zosrabavali pemzou a rozmyslam, ze na tie korene zas dam Duofilm. Alebo smer kožna, nech to vypali, lebo toto je nekonecny pribeh. Navyse, syn pri tom obrezavani kozicky place akoby sme ho rezali.
@anonym_autor Ja len bacha na tu pemzu, bradavice su infekcne, aby si to niekto iny z rodiny na seba nepreniesol ked ju bude pouzivat. Tu ktorou ste to oskrabovali by som vyhodila a uz viac nepouzivala 🫣
@ivanka0603 nie náhodou cesnak?
Fakt skus ocot. Ja som roky rozne tieto pripravky a nepomohlo nic.
@maryetta Ahoj. Jedine, co ma odradza na octe, je ze moj muz neznesie ocot, ze jeho pri tom napina, ked by som to synovi aplikovala. Ja s tym osobne nemam problem.
@ivicatolic Akurat googlim, ze to nie je kurie oko ale bradavica, lebo to ma v strede cierne korene.
@anonym_autor kožná mi povedala, že ten verumal dáva aj na bradavice aj kurie oká

Kolodium Forte