Ako sa zbaviť vyrážiek na tvári u 10 mesačného bábätka?

katalin251
20. apr 2012

malinka mi mala vzdy peknu plet,len asi pre 2 mesiacmi ju zacala mat drsnu a na lickach ako take krupicky.najprv mi dali Holtov krem,ktory jej najprv urobil dobre,ale potom akoby sa jej urobili cervene fliaciky.tak sme isli ku koznej a ta jej dala pytyol zmiesany s kalciouvou mastou.ani to npomohlo ,tak sme isli znova a dostala mast lipisomo n a vecer a nato dat tekuty puder.ale akoby jej to este viac zhorsovalo ako chodime podoktoroch,este viac vyraziek ma.neviem co mam robit,uz som aj prestala pit kavu ,lebo ja kojim.Javu som zacala pit pred 2 mesiacmi a odvtedy zacali aj tie problemy s pletou.mozno si to len namyslam.uz som ju zacala umyvat aj obycajnym mydlom,predtym detskym nivea sprchovym.Od malicka som ju tym sprchovym umyvala,nemala problemy ziadne kozne,len teraz uz vsade hladam pricinu vzniku tychto vyraziek.mam jej prestat davat uz vsetky tieto masticky,ked jej len zhorsuju?

in131
20. apr 2012

Vyskusaj infadolan, zda sa mi ze tak sa to vola, je to dost mastne ale pomohlo. 🙂🙂🙂

nani7278
20. apr 2012

Toto môže byť prvý prejav alergie... a zároveň čas, keď sa strava výraznejšie obohacuje. Nie je niekto z rodiny alergik? Ak áno, tak by možno pomohlo prehodnotiť jedálniček- či tam nie je niečo, čo ste dali malej pred dvomi mesiacmi a mohlo by to spôsobiť takúto reakciu. Káva nezvykne alerizovať, aj keď možné je všetko, nejedli ste v tom čase aj niečo iné, čo do vtedy nebolo? Keď mastičky stav zhoršujú, tak to asi nebude tá najlepšia cesta, ale to sa treba poradiť s lekárom. Ja by som skôr na to išla úpravou stravy. Tým ale zase nemyslím nejesť nič, len porozmýšľať, ktorá konkrétna potraviny by to mohla robiť 😉

daja0760
21. apr 2012

Ja nenad dopustit na masticku Bepanthen - liek na "vsetky" kozne problemy.Skus.

sabiatko
22. apr 2012

moji synovia mali vyrazky tak na druhy tyzden od porodu a stacilo utriet tvaricku vlhcenym obruskom a zmizli a uz sa neobjavili. az sa divim, ze tak malo stacilo.