icon

Ako účinne liečiť jazvičky po kiahniach?

andovka007
11. mar 2025

Zdravím, poraďte ci je niečo na jazvicky po kiahniach co aj naozaj pomohlo..Syn je mesiac po nich a ostalo mu pár škaredých, ktoré sú ako dierka 😕a zrovna na tvári

kiki68
11. mar 2025

@andovka007 zial to zostane, jedine to mazat kremom na jazvy, ale neskor asi resurfacing laserom. Zial mam aj ja, preto som dala svoje dieta na toto ockovat. Nech nema jazvy ako ja. Ja mam viditelnu na brade zrovna a viacere bodky, tie nie su hlboke na tvari, ta jedna zial je. Tiez na tele mam nejake. Za mna hnus tie kiahne.

andovka007
autor
11. mar 2025

@kiki68 ach nepotešili ste ma😕starší je ockovany menší ma rok a pol a chcela som počkať kým príde do kolektívu ale nestihli sme 😏veru už by som ho dala očkovať skôr spätne 😏dúfala som ze nejaký krem by mohol pomoct🥴

alantroj
11. mar 2025

@andovka007 skus mumio taky mineral z ruska. on sa rozpusta a natiera na jazvy a rany. znama isla okolo flambovania v hoteli a to sa pokazilo a ohorela jej tvar. jej tu kozu vystrihovali a krasne sa jej zahojili tie prechody. ona mi to odporucala ze jej to zahojilo tvar.

maria1023
11. mar 2025

Nám dosť pomohol Teatree krém a olej pri kiahniach.

euka210
11. mar 2025

@andovka007 su nejake kremy na to, ale mojim ostali presne take asi 2 male dierky tiez na tvari a nepomohol krem. Ale zase teraz po rokoch to nie je nic hrozne.

oli18
11. mar 2025

Ked dospeje, jamka zmizne, roztiahne sa.