Ako urológ rieši problém s predkožkou u detí?
Ako riesi urolog u malych deti problem s predkozkou?
@anonym_autor Obriezkou. A chlap(ec) má po problémoch na celý život. Nemusí riešiť hygienu a páči sa to ženám, Bohu (a vlastne všetkým).
@anonym_autor Obriezkou. A chlap(ec) má po problémoch na celý život. Nemusí riešiť hygienu a páči sa to ženám, Bohu (a vlastne všetkým).
@pr85 Choď už do prdele s tou tvojou obriezkou!
@anonym_autor Záleží od toho, o aký problém ide. Ak je problémom len to, že je ešte zrastená, tak to netreba vôbec riešiť. On si to stiahne sám, keď bude mať 4-6 rokov. Ak je to zapálené, tak lekár to stiahne a ošetrí.
@anonym_0f2e8b Prečo? Obriezkou to na Slovensku po vyčerpaní konzervatívnej liečby (kortikoidnymi mastami) skoro vždy konci. Máš aj nejaké iné skúsenosti?
@pr85 Ty máš v tej obriezke nejakú úchylku.
Syn ma problem ma to tam zuzene…. Lekarka mi povedala, ze nasledne terapia kortizonovym kremom a vraj sa to vlecie dlhe roky. Kedze mal uz par krat zapal, ano pojde na obriezku.
Syn ma problem ma to tam zuzene…. Lekarka mi povedala, ze nasledne terapia kortizonovym kremom a vraj sa to vlecie dlhe roky. Kedze mal uz par krat zapal, ano pojde na obriezku.
@anonym_09c0a3 A presne o tomto som hovoril. Vzdy to aj tak dopadne presne takto.
@anonym_09c0a3 A presne o tomto som hovoril. Vzdy to aj tak dopadne presne takto.
@pr85 vsak jasne , zabudla som dodat , ze ani ta terapia by nemusela byt uspesna,takze usetrim synovi a ideme do toho.
Jedna, ľudia! Ak chlapec nemá s predkožkou žiadne problémy tak nemusí ísť v nízkom veku na žiadnu obriezku! 🙄 Je normálne , že aj 7-ročnému to nejde stiahnuť. Veď čítajte trochu aktuálne zdroje informácií, nie z 80-tych rokov.
@pr85 vsak jasne , zabudla som dodat , ze ani ta terapia by nemusela byt uspesna,takze usetrim synovi a ideme do toho.
@anonym_09c0a3 Si sa porozprával sám so sebou?
@anonym_09c0a3 Si sa porozprával sám so sebou?
@anonym_0f2e8b niekto s tu pytal na nazor, na skusenost . Ale fajn,asi platia len tvoje nazory.dobru noc

Stiahne, ak nepomôže, tak zoperuje.