icon

Ako urológ rieši problém s predkožkou u detí?

Včera o 10:34

Ako riesi urolog u malych deti problem s predkozkou?

anonym_95f125
Včera o 10:38

Stiahne, ak nepomôže, tak zoperuje.

pr85
Včera o 12:46

@anonym_autor Obriezkou. A chlap(ec) má po problémoch na celý život. Nemusí riešiť hygienu a páči sa to ženám, Bohu (a vlastne všetkým).

anonym_0f2e8b
Včera o 14:29
@pr85

@anonym_autor Obriezkou. A chlap(ec) má po problémoch na celý život. Nemusí riešiť hygienu a páči sa to ženám, Bohu (a vlastne všetkým).

@pr85 Choď už do prdele s tou tvojou obriezkou!

anonym_0f2e8b
Včera o 14:31

@anonym_autor Záleží od toho, o aký problém ide. Ak je problémom len to, že je ešte zrastená, tak to netreba vôbec riešiť. On si to stiahne sám, keď bude mať 4-6 rokov. Ak je to zapálené, tak lekár to stiahne a ošetrí.

pr85
Autor odpoveď zmazal
pr85
Včera o 14:36
@anonym_0f2e8b

@pr85 Choď už do prdele s tou tvojou obriezkou!

@anonym_0f2e8b Prečo? Obriezkou to na Slovensku po vyčerpaní konzervatívnej liečby (kortikoidnymi mastami) skoro vždy konci. Máš aj nejaké iné skúsenosti?

anonym_0f2e8b
Včera o 14:52
@pr85

@anonym_0f2e8b Prečo? Obriezkou to na Slovensku po vyčerpaní konzervatívnej liečby (kortikoidnymi mastami) skoro vždy konci. Máš aj nejaké iné skúsenosti?

@pr85 Ty máš v tej obriezke nejakú úchylku.

pr85
Včera o 16:15
@anonym_0f2e8b

@pr85 Ty máš v tej obriezke nejakú úchylku.

@anonym_0f2e8b Nie nemám. Len mám relevantné informácie (z prostredia urologov), ako to funguje.

anonym_09c0a3
Včera o 17:09

Syn ma problem ma to tam zuzene…. Lekarka mi povedala, ze nasledne terapia kortizonovym kremom a vraj sa to vlecie dlhe roky. Kedze mal uz par krat zapal, ano pojde na obriezku.

pr85
Včera o 17:35
@anonym_09c0a3

Syn ma problem ma to tam zuzene…. Lekarka mi povedala, ze nasledne terapia kortizonovym kremom a vraj sa to vlecie dlhe roky. Kedze mal uz par krat zapal, ano pojde na obriezku.

@anonym_09c0a3 A presne o tomto som hovoril. Vzdy to aj tak dopadne presne takto.

anonym_09c0a3
Včera o 17:49
@pr85

@anonym_09c0a3 A presne o tomto som hovoril. Vzdy to aj tak dopadne presne takto.

@pr85 vsak jasne , zabudla som dodat , ze ani ta terapia by nemusela byt uspesna,takze usetrim synovi a ideme do toho.

anonym_9be02d
Včera o 18:24

Jedna, ľudia! Ak chlapec nemá s predkožkou žiadne problémy tak nemusí ísť v nízkom veku na žiadnu obriezku! 🙄 Je normálne , že aj 7-ročnému to nejde stiahnuť. Veď čítajte trochu aktuálne zdroje informácií, nie z 80-tych rokov.

anonym_0f2e8b
Včera o 19:28
@anonym_09c0a3

@pr85 vsak jasne , zabudla som dodat , ze ani ta terapia by nemusela byt uspesna,takze usetrim synovi a ideme do toho.

@anonym_09c0a3 Si sa porozprával sám so sebou?

anonym_09c0a3
Včera o 19:32
@anonym_0f2e8b

@anonym_09c0a3 Si sa porozprával sám so sebou?

@anonym_0f2e8b niekto s tu pytal na nazor, na skusenost . Ale fajn,asi platia len tvoje nazory.dobru noc