Skúsenosti s opätovnými problémami s predkožkou u detí?
Ahojte mamičky, syn mal zapálený pipík tak trikrát, pediatrička nás poslala urológovi kvôli fimóze. S pipíkom som mu nikdy nič nerobila, nesťahovala predkožku. Urológ nám predpísal mastičku Triamcinolon povedal že mu pipík máme natierať 6 až 8 týždňov 2 krát denne. Predkožka pekne povolila, mastičku sme už nedávali, iba sme preťahovali. Išlo to fajn, no jeden deň sa pipík ako keby zase zatvoril a už pretiahnuť nejde. Máte niekto takúto skúsenosť? Ďakujem
Aj my máme. Tiež sme mali obriezku (po skúšaní xy veci). Neľutujem. Je konečne ok
My ani tie xy veci nejdeme skusat, lekarka vravi,ze je to dlhorocny proces a ci zaberie je otazne.bude mat obriezku.
@kacenka2312 Triamcinol je kortikoid - ztenčuje pokožku, takže pomáha. V detskom veku obzvlášť. Daj to šmyknúť a máš pokoj.
Na rozptýlenie si možeš pustiť príznačnú pesničku :D

@kacenka2312 ano, mam podobnu skusenost pri prostrednom synovi, aj ked uz to mal sčasti povolene - ze sa dala stiahnut, tak bola priuzka, velmi stlacala zalud pri stiahnuti. Postupne sa zase nedala vobec stiahnut, nepomohli kupele v sleze ani ziadne masti. Nakoniec som si uz vsimla, ze pri curani mu strieka uzky prud mocu kadejako do stran - obcuraval okolie wc misy a obavala som sa nejakeho vazneho zapalu, tak som s nim isla rovno na urologiu do nemocnice - objednat ho na obriezku. Tam pri vysetreni zistili, ze ma aj 1 semennik vysunuty do tela, takze rovno operovali obe veci naraz