icon

Skúsenosti s opätovnými problémami s predkožkou u detí?

kacenka2312
Dnes o 20:25

Ahojte mamičky, syn mal zapálený pipík tak trikrát, pediatrička nás poslala urológovi kvôli fimóze. S pipíkom som mu nikdy nič nerobila, nesťahovala predkožku. Urológ nám predpísal mastičku Triamcinolon povedal že mu pipík máme natierať 6 až 8 týždňov 2 krát denne. Predkožka pekne povolila, mastičku sme už nedávali, iba sme preťahovali. Išlo to fajn, no jeden deň sa pipík ako keby zase zatvoril a už pretiahnuť nejde. Máte niekto takúto skúsenosť? Ďakujem

adelusha
Dnes o 21:17

@kacenka2312 ano, mam podobnu skusenost pri prostrednom synovi, aj ked uz to mal sčasti povolene - ze sa dala stiahnut, tak bola priuzka, velmi stlacala zalud pri stiahnuti. Postupne sa zase nedala vobec stiahnut, nepomohli kupele v sleze ani ziadne masti. Nakoniec som si uz vsimla, ze pri curani mu strieka uzky prud mocu kadejako do stran - obcuraval okolie wc misy a obavala som sa nejakeho vazneho zapalu, tak som s nim isla rovno na urologiu do nemocnice - objednat ho na obriezku. Tam pri vysetreni zistili, ze ma aj 1 semennik vysunuty do tela, takze rovno operovali obe veci naraz