icon

Ako vyriešiť kožný problém u 4-ročného chlapčeka?

18. okt 2024

Prosím vás, kto má s týmto skúsenosti? Neviem si dat rady a ani dr. Jedna kozna napísala najprv framykoin, nezabral, ptm kortikoidy 🙈nezabralo, tak nas poslala k druhej kde dali ichtyol pasta (dnes, no bojim sa ze mu ti este viac vysusi)
Zabudla som dodat ze ster na stafylokoka neg. mal, ale tato druhá dr mu znova dnes vzala ster. Ja som uz zúfalá 🙏😭
Ja mam pocit ze problem bude niekde zvnútra... Nevien nato dojst hotová som uz.

Ako vyriešiť kožný problém u 4-ročného chlapčeka?
Strana
z2
autor
18. okt 2024

@katie253 u nas veru mliečne nejako nejdu a ked sa tak zamýšľam nevarím ani mliečne. Varim prevažne zeleniny, šľahačky mascarpone mlieka keby zje, hneď sa mu "grga" mama teda maleho babka to tak skúšala pred rokom, hned sa mu grgalo, uz aj ona vie ze jemu to proste nechutí. Ako 4 mesačný mi odmietal aj mlieko umelé ja som bola bezradna ze co mu dat 😅 proste nechce. A toto sa mu vlaci cca 3 tyzdne a v tej dobe dozadu si nespominam absolútne ale, ze by som doma mala niečo takéto mliečneho alebo žeby som z toho varila fakt

autor
18. okt 2024

@dadushka007 no vidite toto nam dala a este viac sa mu zhoršilo slak ma ide trafiť

autor
18. okt 2024

Ale problem niekde bude ja nato musím prist

autor
18. okt 2024

@enigmaenie akurát idem pisat ze cakame este výsledok na kandidu co som dala odber

enigmaenie
18. okt 2024

Dovtedy kludne ten canifug on neublizi mne ho odobril aj primar kozneho .. ... on ani nevysusi skor zvlacni. A orefanovy olej precisti aj proti parazitom plesniam virusom . Vsade pisu ze detom nieje urceny lebo proste netestuju ale aj to mi dr povedal ze kludne 1 kvapku ale nie viac . Mne ho uz vypiju v pohode .

autor
18. okt 2024

@enigmaenie prosím vaa a ked bude problém v čreve, bude v celom organizme nie? Cize súvis to bude mat

enigmaenie
18. okt 2024

Ano samozrejme v crevach je 80 % imunity .....

enigmaenie
18. okt 2024

Skuste si precitat o kvasinkovom exeme a o oreganovom oleji .

autor
18. okt 2024

@enigmaenie tak dobrou cestou idem. Ďakujem moc krat. Tento olej je prosím aky? https://www.benedictus.sk/oreganovy-olej?gad_so...

makica
18. okt 2024

@adeladulova ak môžem poradiť, u nás okolo úst zabralo toto https://www.drmax.sk/uriage-bebe-peri-oral-care...

enigmaenie
18. okt 2024

Ja pouzivam jamieson lebo ho netreba miesat s nosicom ako napr olivovy olej. Ked ho kvapnete dozadu co najviac ani ho nebude stipat a mam overene ze nasnu 3 rocnemu bola 1 kvapka v pohode 🙂

mrkvicka060
18. okt 2024

silno odporucam Bioderma peri-oral krem. nie nahrubo natierat, radsej tensiu vrstvu a trikrat denne pretriet. podla mna to pomoze. nam pomohlo jedine toto

1ren
18. okt 2024

@mamatroch
@adeladulova
Baby, pozrite si Avene Xeracalm. Je to rada kozmetiky pre suchu kozu so sklonom k atopii. Pouzivame hlavne ten relipidacny balzam, potom je tam aj taky koncentrat, a aj umyvaci olej taky zlty je super. Tym som mu umyvala tie miesta. Pri inych mydlach ho to svrbelo..

veki23
18. okt 2024

U nás sa z intolerancie na mlieko vyvinula krížová alergia na jablko a mrkvu. Zistila to až 3 lekárka z krvných testov. Nasadila antihistaminiká Fenistil kvapky a kortikoidnu masť. Fenistil zaberá rýchlo.

danielahamar
18. okt 2024

Keď prídeš, varíš aké veci používaš? Smotany, tvaroh, mlieko?

dixitka
18. okt 2024

Skús pozrieť aj histamínovú intoleranciu, pri nej môžu byť také kožné prejavy a môže to začať z ničoho nič.

janulik288
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2