Ako získať druhé pero Jext alebo Epipen?
Dobry den, som v tomto nováčik. Syn dostal anafylakticku reakciu na osu. Skoro zomrel. Lekár nam prepísal lieky a pero jext. Predtým som v diskusiách čítala , že bývajú v balení 2 pera. Ale je tu len jedno. Ako toto riešite v skole prosim? Nechcem aby to syn nosil zo sebou v taške. Chcem aby mal jedno doma, poprípade u mna a jedno u učiteľky.
Dakujem za skúsenosti
@tehotna40 mňa len zo zvedavosti zaujíma, že ak jedno bude mať v škole a jedno u Teba a napr. Pôjde zo školy a poštípe ho čo potom ?
@tehotna40 mňa len zo zvedavosti zaujíma, že ak jedno bude mať v škole a jedno u Teba a napr. Pôjde zo školy a poštípe ho čo potom ?
@anonym_99e716 moja dcera mala jedno doma a druhe nosila so sebou, rano v skole odovzdala a po skole vzala do tasky so sebou. No popravde, sem tam sa stalo, ze zabudla a kym sme mali to druhe, doma som trpla, lebo to jedine bolo zamknute v skole... raz sa stalo, ze sli na vylet, tak ucitelka ho mala v kabelke a odisla s nim domov - to sme ziskali este v ten den spat. A potom sme dr poprosili o este jedno.
Pero má mať vždy pri sebe, nie u mamy alebo učiteľky
Dr. môže predpísať aj druhé, len mu opis situáciu. Ja som mala v triede dvoch tak silných alergikov a nosila tiež ich taštičky so sebou, keď sme išli vonku. Samo si dieťa epipen nepichne, lepšie ak ho má dospelý sprievod a nemusí ho v prípade potreby hľadať.
@michaela329 povedal mi, ze to neprejde cez poisťovňu
@anonym_1fb098 JE TO 9 ROCNY CHLAPEC ! a deti su tiez všelijaké, bude ich to zaujimat, môžu si s tym ublížiť rozmýšľajte trochu
@anonym_99e716 zo skoly chodi so mnou autom ,nakoľko v nasej dedine skola nieje vozím ich každý den aj chodim pre nich.
@michaela329 povedal mi, ze to neprejde cez poisťovňu
@anonym_1fb098 JE TO 9 ROCNY CHLAPEC ! a deti su tiez všelijaké, bude ich to zaujimat, môžu si s tym ublížiť rozmýšľajte trochu
@anonym_99e716 zo skoly chodi so mnou autom ,nakoľko v nasej dedine skola nieje vozím ich každý den aj chodim pre nich.
@tehotna40 tak si to daj predpisat ako samoplatca
Predaj liekov cez internet je zakazany
@tehotna40 tak si to daj predpisat ako samoplatca
Predaj liekov cez internet je zakazany
@taktotedanie ved ja ani nič nechcem kupovať cez internet, neviem kde ste sa to dočítala, chcela som skúsenosti mamičiek

@tehotna40 mojej dcere predpisala lekarka 2 balenia Epipenu. Jeden cas nebol, predpisala dvojbalenie Jext. Bez problemov. Skus sa opytat dr.