Ako zistiť alergiu na mlieko u detí?
Ahojte maminky ako ste prišli na to že dieťatko má alergiu na mliečko ? Mame jeden rok a poslednú dobu zle spáva budí sa každú hodinu pár krát vracala a je nervózna viem že to môže byť hocičo ale chcem vaše skúsenosti v súvislosti s touto alergiou ....viem že na gastre robia vyšetrenia z krvi ale dr mi povedala že aj tak tam nie je istota u tak malých detí že môže byť výsledok skreslený
Zaujímajú ma vaše začiatky ako sa správalo bábätko aké malo príznaky ako ste na to prisli
Moj syn mal kozne prejavy v podstate od narodenia, dost sa to zhorsovalo a to bol kojeny. Musel prejst na specialne mlieko a kojit som nemohla. Vysetrenie z krvi ukazali velmi zvysene hodnoty IgE.
@alex5896 Nam to zdiagnostikovali, ked mal maly 6 mes. Ekzem na tvaricke, vo vlaskoch, postupne brusko, koncatiny. Bolesti bruska hlavne vecer a v noci. Zelena divne zapachajuca stolica, hlien v stolici. Toto boli priznaky u nas. Od vtedy je na specialnom mliecku. Testy dala urobit obvodna z krvi. Nasledne nas poslala na gastro. Nam vysla zaroven aj intolerancia na laktozu.

Môjmu mal 6 rokov keď mu to zistili. Prvotné príznaky mal také ze mu stále pokakal. Chcel si prdnut a ušlo mu. Dr mu zobrala krv tak tak to pekne vyšlo.