icon

Ako znížiť horúčku u dieťaťa, keď lieky nepomáhajú?

jerseytay
17. mar 2025

Potrebujem súrne pomoc..dcérka 2 roky, 40ky horucky, dnes sme boli už 2 x na pohotovosti, brali jej aj krv, crp výsledok 8, antibiotika nedali, ale horucky nám jednoducho nejdu dole, striedam nurofen panadol, pani doktorka povedala ze v takomto prípade aj každé 3 hodiny ale žiaľ nič, absolútne e nezaberá.. kupala som ju pred hodinou a postupne ochladzovala vodu a zas celá horí.. dnes druhy krat na pohotovosti povedali, že horucky musí mať až 2 3 dní a potom sa väčšinou chodí k lekarke, ale veľmi sa bojím.. ísť znova na pohotovosť, či stačí ráno?
Ako jej viem zraziť teplotu? Nurofen brala o 22:38, hodina prišla a ona celá horí, už som zúfalá.. ja som obklady nikdy nerobila ešte,je to moje prvé dieťatko.. predtým mala teplé len čelo a ruky a líčka a nohy chladnejšie, teraz horí úplne celá, neviem co robit..môže sa stať že nurofen ešte zaucinkuje? Ďakujem za pomoc, som zúfalá, neviem ci utekať na pohotovosť alebo co, lebo už som 2 krát bola a majú ma tam za debila, ale ak treba pôjdem aj 1pkrat

Strana
z3
patka06
19. mar 2025

@barbora854 Rozhodne pri horúčke je väčšia hlúposť Dithiaden
Diazepam by som ešte pochopila - pri febrilných kŕčoch

barbora854
19. mar 2025

@patka06 už ako myslite 😂to nie je z mojej hlavy

mrm
Autor odpoveď zmazal
Strana