icon

Ako znížiť teplotu u 5r keď odmieta sirup i tabletku

mishadudy
3. aug 2018

Prosim Vas, poraďte ako znížiť teplotu, keď dieťa odmieta sirup, tablatku (vypluva vsetko) a čipka tiež neprichadza do úvahy..jedine ak nasilu, aj to sa mi nepodarí stále lebo sa so mnou doslova bije. Chlapec má už 5 rokov a stale si nedá vysvetliť, že musí. Poraďte nejake zastarale, babičkovske metódy, ak nejake sú. Má zatial len 38,5 ale bojím sa, že mu stúpne ešte viššie..ďakujem za každú radu

Strana
z3
bebetka113
25. aug 2018

@mishadudy Bože, teraz si čítam letáčik, vidím nápis: "Od 6 rokov alebo od 20 kg" a pýtam sa sama seba, čo som to preboha dala dvom chorým neteriam, keď som ich nedávno strážila... Vedela som, že moje dcérky ho ešte nesmú (3,5 r. a 7 mes.), keď som ho pre netere kupovala, ale myslela som si, že je už od 5r., tak mi to povedala lekárnička, asi sa pomýlila. Ospravedlňujem sa Vám za skreslené informácie.

mishadudy
autor
26. aug 2018

@bebetka113 nevadi, aj to sa stava.. a neterkam nebolo nic, vsak? Myslim, po uziti toho lieku.. chutilo im to? Ucinkovalo to hned? Ak je to od 20kg, tak v podstate by to mohol aj moj Janko. Ma uz 20kg aj ked ma 5 rokov

mishadudy
autor
26. aug 2018

@lulistek do kakaka som neskusala a asi ani neskusim, lebo nema rad kakao :D u neho je to fuj..ale skusala som do dzusu, do caju a stale zacitil a potom mi nechcel pit nic lebo sa bal, ze v tom nieco je. V strave by to tiez urcite zacitil, on je strasne citlivy na chute.. on len musi pochopit, ze to proste pit musi, len uz neviem ako inac mu to vysvetlit. Neprinuti sa ani vyhrazanim ani ak ho niecim odmenim, slubim mu nieco..absolutne nic nezabera

lenagu
26. aug 2018
flavia1
26. aug 2018

@mishadudy Celkom u nas zabera eukalyptovy esencialny olej na chodidla...

bebetka113
31. aug 2018

@mishadudy Neterkám nebolo nič. Chutilo im to veľmi, zabralo do hodiny. Prepáčte že som dlho neodpisovala, boli sme v Tatrách.

bebetka113
31. aug 2018

@lenagu Čo ja?

Strana
z3