icon

Ako zraziť teplotu 4-ročnému dieťaťu?

21. okt 2023

Dcérka bude mať 4 roky, prvý rok čo chodí do škôlky. Doteraz chodila v kuse no dnes ráno mala 38 teplotu. Nechce jesť ani piť, stále by len ležala. Čo jej môžem dať na zrazenie teploty?
Nemám doma žiadne lieky, pôjdem kúpiť večer keď manžel dôjde z práce.

Strana
z2
nikpa
23. okt 2023

@endzi83 Ja mám niečo vždy doma, radšej zbytočne ako nemať keď bude naozaj treba. Ak by ti dieťa chytalo febrilne kŕče pri 38 stupnoch tak by som sa pozrela či by si doma nemala chémiu dobrovoľne aj ty. A ako by si si v tej chvíli poradila s ,,prírodnou medicínou, zdravou stravou a trpezlivosťou,,
Veľa šťastia.

endzi83
23. okt 2023

@nikpa áno aj na to som v prípade potreby pripravená, viem čo mám robiť, keď má dieťa febrilne kŕče. Prešla som si základnou prípravou, neriskujem, ale učím sa. A to ma posúva vpred, nebyť v strede z každej teploty a soplika. Sama som si v detstve prešla rôznymi chorobami a viem kde som skončila a ako to chcem mať teraz. A ja nikoho neodsudzujem kto chémiu pre svoj kľud potrebuje mať doma. Mne je jedno či vy máte doma a čím chránite alebo ako chránite svoje dieťa. Ja viem ako sa chcem postarať o svoje dieťa a viem v ňom pestovať imunitu už od mala. Pre mňa je horúčka liek, viem, že keď príde urobí svoju prácu a moje dieťa si tým buduje imunitu, viem že do toho nepotrebujem nejako extra zasahovovať.

autor
23. okt 2023

Mám ešte jednu otázku je to normálne keď malej často strpne noha že cíti v nohe také mravcenie ako keby mravce by jej v nohe chodili? Odkedy má teraz horúčku tak sa sťazuje na takéto mravcenie.

endzi83
23. okt 2023

Či je to normálne neviem, u nás som sa s tým nestretla. Ale skúsila by som jemne premasirovat nechtikovou masťou alebo magneziovym olejom, ak je málo magnézia zvykne stipat či by nepomohlo. Teraz telo potrebuje viac vitamínov, minerálov pri horúčke ho spotrebuje.

Strana
z2